Gönen marka değerini arttırdı

Gönen marka değerini arttırdı

Gönen, Kaplıcaları TPE tarafından tescillendi.




Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın girişimleri sonuç verdi. Kaplıcalar, TPE tarafından Gönen adına tescillendi.

Yılların ihmali giderildi. Gönen Kaplıcaları, Gönen adına tescillendi. Kaplıcaların marka tescili için 2012'de TPE'ye başvuran Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Kaplıcaların patentini dün teslim aldı.

Gönen'in kaplıcasıyla markalaştığını belirten Başkan Yakar, termal turizmde Gönen'in artık marka şehir oldu” derken, tabakhaneye uygulanacak kentsel dönüşümle birlikte Gönen'in, Türkiye'nin en önemli turizm kentleri arasında yer alacağını söyledi .

Gönen'le özdeşleşen, Kaplıca-kırmızı et-oya ve baldo pirincine marka tescili yaptırmak amacıyla TPE'ye müracaat eden Gönen Belediyesi, TPE'den ilk patentini aldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın girişimleri sonucu başlatılan çalışma neticesinde, mineral bakımından dünyanın en kaliteli suyuna sahip olan Kaplıca, Gönen adına tescillendi Kaplıcaların patentini TPE yetkilisinden dün teslim alan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen, Kaplıcalarıyla markalaştı. Gönen deyince ilk akla kaplıcası geliyordu. Gönen Belediyesi olarak, kaplıcamızın coğrafi işaretlendirmesini yaptırma amacıyla TPE nezdindeki çabalarımızın sonuç vermesinden bir Gönenli olarak çok mutluyum. Kaplıcamızın patentini almak, turizm sektöründe Gönen'i ileriye taşıyacak bir olay” dedi. Gönen Belediyesi olarak kırmızı et, iğne oyası ve baldo pirincinin patentini almak için de TPE nezdinde girişimlerde bulunduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen'le özdeşleşen, Gönen'in değeri olan ürünlerimizi Gönen adına tescillendirip, Gönen'in değerleriyle marka kenti yapacağız” dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı