Gönen, Manyas`tan üç puan bekliyor

Gönen, Manyas`tan üç puan bekliyor

Süper Lig'in 5. Hafta maçında Manyas'ta Manyas Belediyespor ile karşılaşacak olan Gönen Belediyesporlu oyuncular deplasmanda kazanarak Susurlukspor maçını telafi etmek istiyorlar

Önceki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Susurlukspor’la berabere kalan ve 2 puanı sahada bırakan Gönen Belediyespor Manyas maçından galibiyetle dönerek puan kaybını telafi etmek istiyor.

Susurlukspor maçında kötü bir oyun sergilediklerini söyleyen teknik sorumlu Engin Yıldırım, yine de kazanılabilecek bir maçtan son dakikada kaçan penaltıyla beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını, ancak oyuncularının kötü bir günde olmalarına rağmen kazanma hırsını sahaya yansıtmalarının sevindirici olduğunu söyledi.

Böylesi iş kazalarının yaşanabileceğini de sözlerine ekleyen Yıldırım, “Biz iyi bir ekibiz ve kısa sürede toparlanıp Manyas maçıyla birlikte çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

Pazar günü saat 14.00’te Manyas’ta oynanacak mücadele için takım günü birlik bu ilçeye gidecek.  

Savunmanın arkasına DİKKAT!

Ligde 5 maçta topladığı 6 puanla 9. Sırada bulunan Manyas Belediyespor, geçen hafta sonu Etispor’la karşılaşmış ve Gönen Belediyespor’un 2-2 berabere kaldığı Etispor’u 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Manyasspor’un maçta gollerini savunmanın arkasına atılan derin toplardan bulduğu ve kırmızı beyazlı ekibin gol bulmakta bu taktiği izlediği gözlerden kaçmadı. 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli