Gönen Maden İşleri Odası Yapı Fuarında

Gönen Maden İşleri Odası Yapı Fuarında

İzmir Fuarı'na, oda üyelerinden oluşan 40 kişilik ekiple katıldılar.

Maden İşleri Odası, İzmir’de düzenlenen ‘19. Turkey build İzmir Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na 40 kişiden oluşan bir ekiple katıldı.

İnşaat, su tesisatı, boya ve badana işlerinde faaliyet gösteren oda üyelerinin katıldığı Yapı Fuarı - 19. Turkey buıld İzmir, %30 büyüyen ve yeni eklenen salonuyla 19.500m2 alanda,  350 katılımcı firma ve 30.000 civarındaki ziyaretçisiyle Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı buluşması, sektör çalışanları açısından büyük önem taşıyor.

Fuar konusunda bilgi veren Gönen Maden İşleri Odası Başkanı İlhan Aydın, Yapı Fuarı - 19. Turkey buıld İzmir, %30 büyüyen ve yeni eklenen salonuyla 19.500m2 alanda,  350 katılımcı firma ve 30.000 civarındaki ziyaretçisiyle Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı buluşmasıdır.

1995 yılından bu yana düzenlenen fuar, alan büyüklüğü, katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul`dan sonra ülkemizdeki 2. büyük yapı zirvesi olma özelliği taşımaktadır. Hedeflediğimiz ve amaçladığımız doğrultuda yer aldığımız fuarlar da, bizler için önem taşıyor ve yarar sağlıyor. Fuarlarda yeni teknolojileri ve yeni ürünleri görme imkanı buluyoruz. Bundan sonraki dönemlerde de, üyelerimizin istek ve taleplerini göz önüne alarak fuar gezilerini sürdüreceğiz’’ dedi.

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı