Gönen kaplıcaları full time

Gönen kaplıcaları full time

Okulların yarı yıl tatiline girmesine bir hafta kala Kaplıcalar İşletmeside doluluk tavan yaptı.



Dünyaca
Ünlü Gönen Kaplıcaları
Okulların yarı yıl tatiline girmesine bir haftadan fazla süre olmasına rağmen Kaplıcalar İşletmesi bünyesindeki Yıldız Otel'de doluluk tavan yaptı.


Sömestr Tatil dolayısıyla rezervasyonların dolduğunu bildiren Gönen Belediye Başkanı ve Kaplıcalar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, talebin artmasında, fuarlar çok etkili oldu” dedi.

Yılbaşında doluluk oranıyla tavan yapan Gönen Kaplıcaları İşletmesinde, yarıyıl tatili dolayısıyla da talep patlaması yaşandı.

Sömestr tatili nedeniyle özellikle Yıldız Otel'deki tüm odaların şimdiden dolduğunu belirten Gönen Belediye Başkanı ve Kaplıcalar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen, Kaplıca turizminde Türkiye'nin çekim merkezi olmaya başlamıştır. Sosyal tesislerimiz bünyesinde başlattığımız tadilat ve tesislerimizi günün koşullarına uygun hale getirme; ulaşım sorunun ortadan kalkması ve en önemlisi de fuarlar Kaplıcalarımızın adının ülke genelinde duyulmasında etken oldu” dedi.

Gönen'in Kaplıcalarıyla markalaştığını da kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen, deyince ilk akla Kaplıcaları geliyor. Biz, mineral bakımından dünyanın en kaliteli kaplıca suyuna sahibiz, sahip olduğumuz değeri kullanmaya ve tanıtmaya başladı. Travel İzmir Turkey fuarları sayesinde Ege bölgesine açıldık. Gönen'imizin ve Kaplıcalarımızın adını duyurduk. Yarıyıl tatili sonrasında İzmir'den gruplar rezervasyon yaptırdı. 24 Ocak'ta da İstanbul EMİTT Fuarına katılacağız” dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli