Gönen Kaplıcalar İşletmesi A.Ş' nin 61. Yıllık Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Gönen Kaplıcalar İşletmesi A.Ş

Başkan Palaz, "Çok açık ve şeffaf bir şekilde, tüm halkımızın gözü önünde gerçekleştirdiğimiz ihaleyi kazanan Mutlular Grup kazandı."

Gönen Kaplıcaları İşletmesi A.Ş' nin 61. Yıllık Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı; Saygı duruşu, gündem maddeleri ve mali tabloların okunması akabinde toplantı başkanlığının seçimi ile son buldu.

Genel Kurula hitap eden Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Palaz, Geçmiş dönemlerden devir aldığımız borç yükü ve pandemi sürecinde yaşadığımız mali sıkıntılara rağmen turizm sektöründe daha kaliteli hizmet vermeye devam etmek için Kaplıcalar Aş’ nin çeşitli yatırımlarının 2019, 2020 ve 2021 yıllarında gerçekleştirildiğini söyledi. Başkan Palaz, ''2021 Yılı içerisinde hepinizin bildiği üzere Gönen Kaplıcaları İşletmesi A.Ş.’nin kiralama ihalesini gerçekleştirdik. İhaleye Gönen’imizin iki güzide firmaları Mutlular Grup ve Zeki Gıda katıldı. Çok açık ve şeffaf bir şekilde, tüm halkımızın gözü önünde gerçekleştirdiğimiz ihalemizi kazanan Mutlular Grup olmuştu. Pandemi süreci ve devir teslim sonrasında işçilerimizin tüm maaş ve kıdem tazminatı haklarını karşıladık. Dört ay gibi kısa bir sürede her personelimizin tazminatlarını ödeyerek onları bu süreçte mağdur etmemenin gayreti içerisinde olduk. Bu yıl yeni 2 adet jeotermal su kuyusu açmayı planlıyoruz. Şehrimizin belirli bölgelerinde kullanılan jeotermal ısıtma sisteminin daha sağlıklı çalışabilmesi için gerekli yatırımlarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Olağan Genel Kurula CHP İlçe Başkanı Ünsal Acar, İyi Parti İlçe Başkanı Fedai Coşkun ve Kaplıcalar Aş. Hissedar ortakları katıldı. Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına; İbrahim Palaz, Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Kaan Aktay, Yüksel Uyar, Özgür Dönmez, Nesrin Osman, Vedat Erkoyuncu, Özlem Kale seçildi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı