Gönen İstanbul deplasmanından mutlu dönüyor

Gönen İstanbul deplasmanından mutlu dönüyor

Büyükçekmece`deki karşılaşmanın son 25 dakikasını 10 kişi oynayan Gönen galibiyeti kaçıran taraf oldu





Gönen'i Hakem Durdurdu 0-0

İstanbul'da, yenilenen kadrosuyla kalitesi artan Büyükçekmecespor'a konuk olan Gönen Belediyespor son 25 dakikasını 10 kişi oynadığı maçtan golsüz beraberlikle ayrılarak 6. maçında 4. beraberliğine imza attı.

Emre Karadağ'ın dışında tüm oyunculara sarı kart gösteren karşılaşmanın orta hakemi Ahmet Şahin karşılaşmanın 38. dakikasında Emin'in golünü vuruş öncesinde ayağını fazla kardırdığı gerekçesi ile iptal etti. Bu kararıyla tam bir fiyaskoya imza atan Şahin'in kararları ev sahibi takımın oyuncu ve taraftarlarından da tepki aldı. İsa eski takımına karşı ilk 11'de sahaya çıktı ve ikinci yarıda ilki itirazdan ikincisi yaptığı faulden dolayı kızararak takımını son 25 dakikada 10 kişi bıraktı.

Gönen'in kalesini yeni transfer Bilge korurken maç içinde yaptığı kritik kurtarışlarla güven verdi. Bilge ile birlikte, Emin ve Sonat maça 11'de başlarlarken, Semih ve Candaş yedek soyundular. Büyükçekmecespor karşısında oyuna sonradan girenler de dahil Gönenli oyuncular süre alamadılar. İstanbul'da yaşayan Gönenliler ve Gönen'den maça gelenlerle birlikte yaklaşık olarak 30 kadar taraftar yeşil beyazlı oyunculara 90 dakika boyuncu destek verdiler. Yöneticiler, Ünsal Karakaş, Kazım Kara, Erdoğan Üreten ve Muzaffer Dermenci de karşılaşmayı seyrettiler.




Maçtan dakikalar:


Maçtaki ilk 20 dakika ev sahibi ekibin baskısıyla geçildi. Önce Recep, ardından Oğulcan ve Temin'le gole yaklaşan ev sahibi takımı kaleci Bilge durdurdu. Bilge, Ozan'ın maçın 22. Dakikasında kale sahası içinden vuruşunu harika bir refleksle kontrol ederek takımını baskıdan gol yemeden çıkmasını sağladı. Maçta dakikalar 38'i gösterdiğinde hakem Akmet Şahin tam bir fiyaskoya imza attı. Gününde olmayan ve oyunu sürekli durdurarak her iki takımın da oyun kurmasını engelleyen Ahmet Şahin, Emin'in Hakan'ın vuruşunda kaleci Barbaros'tan dönen topu vole vuruşla ağlara gönderişini ayağını fazla kaldırdığı için tehlikeli hareket gerekçesi ile iptal etti. Ahmet Şahin bu kararıyla orta sahaya koşan yardımcısı Hakkı Cüre'ye de kısa süreli bir şaşkınlık yaşattı. Devre 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda her iki takımda gol için yüklenmeye başladı. İsa maçın 64. Dakikasında önce ikinci sarıyı sonra da kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı. Hakan-Engin, Emin-Tolga ve Oğuzhan-Emre Gülle değişiklikleri yapan yeşil beyazlılar aradığı golü bir türlü bulamayınca sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Son takviyelerle bir hayli toparlanan Büyükçekmecespor ise ligin dibinden kurtulacak görüntüsü verdi. 






amatör
4.11.2012 23:10:03
gene, aynı sonuç 100 milyarca takım kuruluyor oynadığın tkm 2 puanla son sıralarda, tkm kötü oynadı denilmiyorda, hakeme kurban olduk. bu masalları bize anlatmayın, gidin başkalarına anlatın.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı