Gönen girişine yeni makyaj

Gönen girişine yeni makyaj

Kaldırılan eski sanayi çevresel düzenleme ile park olacak





Eski sanayi sitesinin yıkım çalışmalarının tamamlanmasını, Gönen sırtındaki kamburdan kurtuldu” diye yorumlayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, eski sanayi sitesinin bulunduğu alan, şehrimizin girişi. Bu bölgeyi, turizm kenti olan Gönen'e yakışır şekilde düzenleyip, çok şık bir giriş olarak kentimize kazandıracağız” dedi.

YIKIM TAMAM, SIRA DÜZENLEMEDE

Mezbelelik ve habere görüntüsüyle çirkin manzara oluşturduğu kadar, uçucu madde kullanan çocuklardan, ayyaşlara her türlü olumsuzluğa ev sahipliği yapan eski sanayi sitesinin yıkımının tamamlanması, Gönen halkı kadar Gönen Belediyesini de rahatlattı.
Gönen'in sırtındaki kamburdan kurtulduğunu bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen turizm kenti.eski sanayi sitesinin bulunduğu bu alan,  Gönen girişinde oluşturduğu çirkin manzarayla, dışarıdan gelen insanlarımızın üzerinde iyi izlenim uyandırmıyordu” dedi.
Şehirlerin, meydanlarıyla olduğu kadar giriş çıkışlarıyla da anıldığını hatırlatan Başkan Yakar, yıkım işlemi tamamlandı. Bu bölgeyi temizleyip, çok kısa süre içerisinde Gönen'e kazandıracağız. Yapacağımız çevre düzenlemesiyle, Gönen'in girişi de olan eski sanayi sitesi kentin en şık alanı olacak” dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli