Gönen Eti`ye şans tanımadı 4-0

Gönen Eti`ye şans tanımadı 4-0

Kartların Havada Uçuştuğu Karşılaşmada Gülen Taraf Ev Sahibi Ekip Oldu. Gönen Belediyespor : 4 Etispor : 0



Kurban Bayramı tatili nedeniyle bir hafta ara verilen Balıkesir Süper Amatör Lig 8. hafta müsabakaları 12-13 Kasım tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Etispor, ligin 8’inci haftasında Gönen Belediyespor deplasmanında umduğunu bulamadı.
Kartların havada uçuştuğu karşılaşmada ev sahibi Gönenspor karşılaşmayı net bir skor ile 4-0 kazandı.
Oldukça rüzgarlı bir havada oynanan karşılaşmayı kalabalık bir seyirci topluluğu izledi.
Karşılaşmanın 13’üncü dakikasında Gönen Belediyespor`dan Lasha, 30’uncu dakikasında da Etispor`dan Ahmet Rahimoğlu sarı kart gören isimlerdi.
Genel olarak orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada her iki takımın da geliştirdiği ataklar cılız kalınca ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve devre 0-0 kapandı.

Rüzgarlı ve soğuk bir havada oynanmasına rağmen kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği karşılaşmanın ilk yarısı genel olarak orta saha mücadelesi şeklinde geçince ilk yarı golsüz kapandı.

İkinci yarıya rüzgar avantajıyla başlayan Gönen Belediyespor, karşılaşmanın 49`uncu dakikasında kazandığı korner atışı sonrası kalecimiz Hamza`nın çıkıp çıkmamaktaki tereddütünden de faydalanan Emrah topu kafayla ağlara göndererek takımını öne geçirdi. 1-0

Karşılaşmanın 54`üncü dakikasında Ahmet`in, Barış ile paslaşarak kullandığı aut atışını sert rüzgar nedeniyle Ahmet uzaklaştıramayınca sol tarafta topla buluşan lasha`nın penaltı noktasına doğru gönderdiği topu iyi takip eden İlkcan sert bir vuruşla skoru 2-0` taşıdı.

Yediğimiz 2`nci golden 2 dakika sonra Erhan`ın takımını 3-0 öne geçiren şok golü atmasıyla iyice oyun disiplininden koptuk.

59`da İbrahim, 61`de Sercan, 70`de Aşkın sarı kart gören isimlerdi.

64`üncü dakikada sol taraftan Mesut`la gelişen ani atağımız sonrası İbrahim`in kafa şutu direkten dönünce mutlak bir golden olduk.

Karşılaşmanın 65`inci dakikasında gelişen Gönen Belediyespor atağında topla buluşan Lasha`ya, Barış`ın yaptığı hareketi 9 kusurlu hareketten biri olarak değerlendiren karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını göstermesine rağmen Barış itirazlarına devam edince gördüğü ikinci sarı karttan sonra kartın rengi kırmızıya dönüştü ve oyunda 10 kişi kaldık.

Penaltı atışını Lasha auta gönderince Gönen Belediyespor mutlak bir golden oldu.

Dakikalar 78`i gösterdiğinde Lasha`nın soldan getirip penaltı noktasına doğru gönderdiği topa bomboş pozisyondaki İsmail`e sadece dokunmak kaldı. 4-0

Karşılaşmanın 82`inci dakikasında oyuncumuz Kadir ile girdiği ikili mücadele sonrası faule maruz kalan Semih Deniz, hakemin faul atışı vermesine rağmen rakibine küfür edince kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Gönen Belediyespor oyunda 10 kişi kaldı.

85`inci dakikada rakibiyle ikili mücadeleye giren oyuncumuz Sinan, rakibine topsuz alanda kasti tekme atınca karşılaşmanın hakemi üçüncü kez kırmızı kartına başvurdu.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma ev sahibi ekibin 4-0 üstünlüğüyle tamamlandı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli