Gönen Belediyespor`da deprem sürüyor

Gönen Belediyespor`da deprem sürüyor

Teknik Direktör Aziz Bulkur ile birlikte iki yedek kaleci`de yeşil beyazlı ekipten ayrılma kararı aldı.




Gönenspor Belediyespor`da yönetimin sezon hazırlıkları sonrası gelinen noktada kifayetsiz kaldığı gerekçesi ile yollarını ayırma kararı verdiği antrenör Aziz Bulkur`dan sonra iki yedek kaleci Volkan Sandıkçıoğlu ile Mesut Hızlı`da yeşil beyazlı ekipten ayrılma kararı verdi.



U 17 Genç milli kalecilerinden Volkan Sandıkçıoğlu 1989 Beykoz doğumlu.  2002 yılında İstanbul Paşabahçe'de amatör olarak futbol'a başlayan oyuncu  2005 yılında u-17 genç milli kalesinde iki kez K.İrlanda ya karşı kaleye geçti.

Türkiye K.İrlanda da oynanan iki özel karşılaşmanın ilkinde 2-2 berabere, ikincisinde 1-0 galip geldi.
Sandıkçıoğlu bu çıkışı ile 2005 yılında Ankaraspor AŞ ile profesyonelmukavele imzaladı.
Sandıkçıoğlu daha sonra  Y.Yozgat,M.K.paşa, Bığsas, Tepecik, ve 2011 de amatör'e dönüş yaparak Küçükköyspor'a geçti.
Volkan Sandıkçıoğlu amatör olarak daha sonra ilk takımı Paşabahçespor'a ve geçtiğimiz Eylül 2011 de Fatsaspor'a geçti.
Yeni sezonda Gönen Belediyespor ile anlaşan kaleci Volkan Sandıkçıoğlu hazırlık döneminde birlikte olduğu yeşil beyazlı arkadaşlarına önceki gün veda etti.
Kaleci Volkan Sandıkçıoğlu bugüne dek 6 kez  A-2, 16 kez Bal ligi, 7 kez DSLG, 1 kez Özel, 3 kez 2.lig ve 5 kez 3.lig olmak üzere 38 kez kaleye geçti.

Volkan ayrılışına açıklık getirdi.
Haberin yayına girmesi ardından gazetemizi arayarak açıklamada bulunan Kaleci Volkan  Sandıkçıoğlu Gönenspor`dan ayrılışının gerekçesi olarak Bolu kampında antranör Aziz Bulkur ile yaşanan olumsuzluğa bağladığını belirterek ``Benim Gönensporlu yöneticilerle hiçbir sorunum olmadı. Ben Gönen`e yedek kaleci olarak gelmedim, Yaşanan bu anlaşmazlık kampta antranörümüz Aziz Bulkur ile tartışmamıza neden oldu ve ben 10 gün önce Karsspor ile anlaşarak Gönen`den kendi isteğim ile ayrılmak istedim.``
``Ancan Gönenspor`lu yöneticiler ayrılmamam konusunda telkinde bulundular ve bu süre o nedenle bu kadar uzadı.`` diyerek spor kamu oyu tarafından kendisinin yönetim tarafından bırakılmış şeklinde yanlış anlaşılmaya mahal olmaması açıklamasında bulundu.




Gönenspor'un kalecisi Volkan Sandıkçıoğlu ile İstanbul Kartal Bulvarspor ‘dan alınan Kaleci Mesut Hızlı yaşanan olumsuzluklar sonrası ayrılma kararı alan oyuncular oldular.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false