Gönen Belediyespor 3-2 Sındırgıspor

Gönen Belediyespor 3-2 Sındırgıspor


Gönen Belediyespor lider Sındırgısporu devirdi 3-2

Yeşil beyazlı ekip 1-0 önde başladığı karşılaşmada 2-1 geriye düşmesine rağmen kazanmayı başardı.

Taraftarlarının müthiş desteği ile son 10 dakikada bulduğu gollerle sahadan 3-2 galip ayrılan Gönen’e galibiyeti getiren golleri Sezai, Sinan ve Mesut kaydetti.

Gönen Belediyespor`lu oyuncuların müthiş bir direnç göstererek geri dönüş yapmaları alkışları tamamı ile hak etti. Ancak en büyük alkışı soğuk havaya rağmen takımlarına destek vermek için tribünlerin tamamını dolduran ve 90 dakika susmayan taraftarlar hak etti.

Gönen’de tam bir futbol resitali yaşandı. Gönen lideri son 10 dakikada yıkarak rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Lider olan rakibi ile arasındaki puan farkını üçe indiren Gönen’in galibiyet sevinci görülmeye değerdi. Maçtan sonra tribünleri boşaltmayan taraftarlarla yeşil beyazlı oyuncuların birlikte yaptıkları galibiyet kutlaması tam bir şölen havasında geçti. Aynı gün oynanan ve Karşıyaka’nın Havutça’yı 6-1 mağlup ettiği maçtan çıkan Karşıyaka taraftarları da yeşil beyazlı taraftarlara destek için tribünlere geldiler.

Maça müthiş bir taraftar desteği ile başlayan Gönen, 10. dakikada Sezai’nin kafa vuruşu ile öne geçti. Sındırgı’dan Zega maça tartışmalı bir pozisyon sonrasında 14. dakikada eşitliği getirdi. Soyunma odasına 1-1 gidilen maçın ikinci devresinin henüz ikinci dakikasında konuk ekip Sındırgı Mustafa ile skoru 2-1’re taşıdı ve büyük bir avantaj yakaladı. Geriye düşen yeşil beyazlı oyuncular oyundan da düşünce bir bocalama yaşasa da etkili oyuncu değişiklikleri ve müthiş taraftar desteği ile oyunda yeniden pozisyon üstünlüğünü ele geçirdi.

Müthiş bir baskı sonrasında Gönen oyuna 4 dakika önce giren Sinan’la beraberliği yakaladı. Oyunu kendi yarı alanında kabul eden lider Sındırgı, Gönen’in baskısını daha fazla taşıyamadı ve golden 1 dakika sonra Mesut’un ağlara gönderdiği topla yıkıldı. Oyun ve Skor avantajını eline geçiren yeşil beyazlılar 4. golü de aradı ancak yine de defansa ağırlık verince 7 dakika uzatma oynanan maçtan 3-2 galip ayrılarak hem mağlup oldukları tek takımdan rövanşı aldılar, hem de lider Sındırgı ile arasındaki puan farkını 3’e indirdiler. Sındırgı bu yenilgi ile sezonun ilk mağlubiyetini Gönen’den almış oldu. 



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli