Gönen Belediyespor 0-0 Küçükköy Belediyespor

Gönen Belediyespor 0-0 Küçükköy Belediyespor

Gönen`de, Yağmurun ardından gol sessizliği

Gönen Belediyespor`un mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmada gol gelmedi.

200 taraftarının desteği ile 90 dakika üstün oynayan Gönen, bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

Yeşil beyazlı ekip oyuncuları maçta çok çalışmalarına rağmen bal yapmayan arı gibiydiler. İlk yarıda 4 ikinci yarıda 3 net fırsatı gole çeviremeyen Gönen 5 maç aradan sonra puan kaybetti.

Eksik ve moralsiz rakibi Küçükköy karşısında oyunun mutlak hakimi olan Gönen Belediyesporlu oyuncular 90 dakika içinde yakaladıkları sayısız gol fırsatını bazen şanssızlıklarından bazen de beceriksizliklerinden kolayca harcayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldılar.

Oyunu kendi yarı sahasında kabul eden Küçükköy, maçın uzatmalarının sonunda maçın en net fırsatını yakaladı ancak karşı karşıya pozisyonda kaleci Ahmet açıyı iyi kapatınca mutlak gol pozisyonu autla sonuçlandı.

Maçın ilk devresine 2, sonuna ise 4 dakika uzatma işaret eden orta hakemin de oyunculara kendini uydurması zevksiz ve heyecansız bir maça neden oldu.

Gönen Belediyesporlu Sinan’ın ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonu es geçen maçın hakemi bu kararıyla tribünlerden büyük tepki aldı.

Bünyamin’in yokluğunda forvet hattında etkisiz kalan Gönen, 5 maç sonra puan kaybetti. İki takım arasında oynanan ligin ilk yarısındaki maç yine beraberlikle sonuçlanmıştı.  İki takım oyuncularının da centilmence mücadeleleri maçın en iyi tarafıydı. 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı