Gönen Belediyesinden kırsal mahallelere maske

Gönen Belediyesinden kırsal mahallelere  maske

GÖNEN BELEDİYESİNDEN KIRSAL MAHALLELERE MASKE DAĞITIMI

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de var olan Covid-19 salgınına karşı Gönen Belediyesi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'ın talimatıyla Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında halk sağlığının korunması amacıyla şehir merkezinde ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz tarafından kırsal mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza verilmek üzere mahalle muhtarlarımıza maskeler dağıtılmaya başlandı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı İbrahim Palaz "Her şeyden önce sağlık geliyor. Sağlık için alınması gereken her türlü önlemleri almaya devam ediyoruz. Bu noktada salgınla mücadele konusunda toplumun her kesiminin gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum” dedi.

Başkan Palaz, "Maske ve dezenfektan konusunda ilçe merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde çevre ilaçlama, caddelerimizin detaylı yıkanması, maske ve eldiven dağıtımı gibi birçok tedbir çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." dedi. AHMET KAMİL ILGAZLI-GÖNEN



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli