Gönen AKP Servet BIYIK ile ``devam`` dedi..

Gönen AKP Servet BIYIK ile ``devam`` dedi..

Genel Kurulda tek liste ile yönetime aday olan Başkan Servet Bıyık yeniden seçilerek güven tazeledi.




Gönen AKP Servet BIYIK ile ``devam`` dedi..

____________________________________/ Ahmet Kamil ILGAZLI - GÖNEN

AK Parti Gönen ilçe teşkilatının 4. olağan genel kurulu  Esnaf Kefalet Kredi Koop. Sosyal tesislerinde yapıldı.

Genel kurula AK Parti Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur, Milletvekilleri M. Cemal Öztaylan, Ali Aydınlıoğlu ve  Tülay Babuşçu, eski milletvekili İsmail Özgün, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ ve kalabalık bir partili grup katıldı.

Büyük bir gövde gösterisi havasında geçen Genel Kurulda Başkanlığa tek aday olarak çıkan Başkan Servet Bıyık yeniden seçilerek güven tazeledi.
Genel Kurul öncesindeki konuşmasında açıklamalara yapan Başkan Bıyık: Hizmet görevimizdir!” dedi.Bıyık: Genel Seçimlerden Gönen İlçe Teşkilatı olarak %46.17 gibi bir yüzdeyle başarıyla çıktıklarını belirten Gönen Ak Parti İlçe Başkanı Bıyık, Politika değil, temiz siyaset anlayışıyla siyaset yaparak halka hizmet etmenin asli görevleri olduğunun altını çizdi.
Ak Parti olarak başarılı olduklarını söyleyen Başkan Servet Bıyık, Ak Parti Gönen İlçe Teşkilatı olarak partimizi başarılı bir şekilde temsil ederek, %46,17 gibi bir yüzde sağladık.
Batıda siyaset çok zor! Politika değil halka hizmet götürmeniz gerekiyor.
Siyasetçiyim diyorsan halka hizmeti asli görev bileceksiniz.
Biz parti olarak bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.
Belediye Başkanımız Hüseyin Yakar da girişimleri ve çalışmalarıyla, bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.”dedi.

Termal Turizminin sayılı ilçelerinden olan Gönen Termal Turizmine de değinen Başkan Bıyık, Gönen'in, termal su ve kaplıcalar açısından oldukça zengin ve şifalı yeraltı kaynaklarına sahip bir kaplıcalar cenneti olduğunun ancak, Termal Turizmi açısından  ise geri kaldığının altını çizdi.
Başkan Bıyık, Bu konuda 2004'ten bu güne Kaplıcalara 5-6 trilyon yatırım yapıldı. Termal Turizminin ilçemizde ileri seviyelerde gelişmesi ilçeye sosyal hareketlilik getireceği gibi esnafın da yüzünü güldürecektir.
Sosyal tesisler, alışveriş merkezleri, yeni projeler gündeme gelerek Gönen'in sosyal hayatına zenginlik ve hareketlilik katacaktır.
Kaplıcalar cenneti olan Gönen, Termal Turizmin cenneti olacaktır. Umudumuz Gönen-Bandırma Yolunun bir an önce tamamlanması yönündedir.
Bu önemlidir; Gönen-Bandırma yolu yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla Termal Turizminde %10'luk bir artış olacağını tahmin ediyoruz.” dedi.
Kongreye katılan milletvekilleri Tülay Pabuççu, M.Cemal Öztaylan, Edip Uğur, Ali Aydınlıoğlu, Eski milletvekili İsmail Özgün, Akp il baş.Av.Mahmut Poyrazlı, belde başkanları ve kalabalık bir partili grubu katıldı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı