Gönen, Kocaçeşme yokuşunda

Gönen, Kocaçeşme yokuşunda

Hazırlıklara başlayan yeşil beyazlı ekipte moraller yüksek.

BAL lig temsilcilerimizden Gönen Belediyespor deplasmanda Kocaçeşmespor ile yapacağı karşılaşmanın çalışmalarına başladı.

Antrenör Engin Yıldırım ve Kaleci Antrenörü Mustafa Köseoğlu(LARİ)nezaretinde tempo arttıran yeşil beyazlı ekip geçtiğimiz pazar günü taraftarı ve sahasında zorlu Alaçatıspor karşılaşmasını 3 puanla kapatması takım üzerindeki morallerin yükselmesine neden oldu.

Gönen Belediyespor Teknik direktörü Engin Yıldırım, ?Alaçatı gibi zorlu bir rakibi yenerek 3 puan almamız morallerimizi yükseltti. Ancak Kaptan Ercan ve Enes´in sakatlıklarının devam etmesi kaygılarımızı yok etmiyor. Kocaçeşme kolay bir rakip değil, rakibimizi tanıma adına gereken argümanları değerlendirdik, hedefimiz 3 puan?dedi

Teknik patron Engin Yıldırım yeşil beyazlı ekibin maç kazanmasında önemli rol alan 12. Adam Köşe 10 taraftarlarına da teşekkür ederek haklarını teslim etti.

Yıldırım, ?Köşe 10 taraftarlarımız adeta bizi kamçılıyor, bitmeyen enerji depomuz gibi, maçların kırılma noktalarındaki motivasyon, hep onlardan geliyor.? Dedi. AHMET KAMİL ILGAZLI- GÖNEN

/resimler/2016-11/23/0755072215010.jpg



Anahtar Kelimeler: Gönen Kocaçeşme yokuşunda
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli