Golcü tamam sıra orta sahada

Golcü tamam sıra orta sahada

Fesih'i gönderen yeşil beyazlılar, Volkan'ın yanına düşündükleri tecrübeli golcü arayışlarına eski oyuncusu Bünyamin'le noktayı koydu.

Fesih’i gönderen yeşil beyazlılar, Volkan’ın yanına düşündükleri tecrübeli golcü arayışlarına eski oyuncusu Bünyamin’le noktayı koydu. Bünyamin geçen sezonu BAL’da Bigaspor formasıyla tamamlamış, Biga-Gönen arasında oynanan maçta da yeşil beyazlı fileleri 2 kez sarsmıştı.

Gönen Belediyespor’da yönetim takıma golcü olarak alınan ancak yeterli bulunmayıp geri gönderilen Fesih’in yerine eski oyuncusu Bünyamin’i kadroya dahil etti. Oldukça tecrübeli bir isim olan Bünyamin, fırsatçı bir oyuncu olmasının yanında sprinter özeliği ile hücuma büyük katkı sağlıyor. Tekrar yeşil beyazlı takıma döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Bünyamin, takımın başarısı için sahada üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi. Bünyamin’i transfer ederek hücumu kuvvetlendiren yeşil beyazlılar şimdi orta sahaya yapılacak takviye için oyuncu arayışlarına girdi. Orta alanda Remzi ile pas alışverişi yapacak bir oyuncu arayan yönetim arayışlarını hızlandırdı. Liglerin başlamasına az bir süre kala takımı tamamlamak isteyen teknik sorumlu Engin Yıldırım, elindeki kadronun üst düzey bir kadro olduğunu belirterek, çok koşan ve hızlı hücum yapan bir takım olma yolunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. 



UYGAR11
6.09.2013 15:46:55
gönende engin hocanın kıymetini bilmeyen ukalalar cok bandırmayı çalıştıracak kalite de bir hoca

ali bertan
6.09.2013 16:17:16
gönen spor çok isabetli bir transfer yapmış.. hayırlı olsun.. bünyamin e başarılar dilerim

yavuz01
6.09.2013 18:34:57
engin hoca olduktan sonra herşey yoluna girer bu transferde onun becerisidir bence

  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı