Gökhan Kocaelispor, Lokman Bucaspor’da

Gökhan Kocaelispor, Lokman Bucaspor’da

Gökhan Değirmenci, TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen yıl Bandırmaspor kalesini koruyup kaptanlığını da yapan Gökhan Değirmenci, TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

33 yaşındaki deneyimli eldiven uzun yıllar Süper Lig’de, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor’da forma giydikten sonra Bandırmaspor’a gelmişti. Gökhan, toplamda 80 maça çıkmıştı.

LOKMAN GÖR BUCASPOR’DA

Bandırmaspor’un savunma oyuncusu Lokman Gör de, TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bucaspor 1928 takımı ile anlaştı. Sarı-lacivertli kulüp, 31 yaşındaki Lokman ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Futbola Pendikspor’da profesyonel olarak kariyerine başlayan Lokman Gör, ardından Antalyaspor, Samsunspor, Ankaraspor, Şanlıurfaspor, Göztepe, BB Erzurumspor, Altay, Alanyaspor ve Bandırmaspor’da forma giydi.

Lokman, kariyeri boyunca toplamda 287 resmi maça çıkarken, bu maçlarda 15 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

Lokman, geçen yıl, Kocaeli Stadı’nda, İstanbulspor’un Bandırmaspor’u 2-1 yenerek Süper Lig’e yükseldiği Spor Toto 1. Lig play-off finalinde, İstanbul takımının ikinci golünü kazanmasına yol açan penaltıya neden olması üzerine büyük eleştirilere uğramış ve gözden düşmüştü.



Anahtar Kelimeler: Gökhan Kocaelispor Lokman Bucaspor’
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli