Göçmez, Bandırma’da lojistiği anlattı

Göçmez, Bandırma’da lojistiği anlattı

“ARKAS Lojistik Grubu” CEO’su ve Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, “Uçtan uca lojistik” başlıklı bir söyleşi yaptı.

“ARKAS Lojistik Grubu” CEO’su ve Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, “Uçtan uca lojistik” başlıklı bir söyleşi yaptı. 

Bandırma Ticaret Odası’nın, üniversitenin lojistik topluluğu ile ortaklaşa düzenlediği etkinlikte açış konuşmasını Oda Başkanı Âdem Yılmaz yaptıktan sonra Göçmez, tamamen dolu Oda salonunda üniversite öğrencileri ve iş adamlarına ARKAS bağlamında lojistik sektörünü anlattı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de izlediği söyleşiye kendisini tanıtarak başlayan Göçmez, Bandırma’da Şehit Süleymanbey Ortaokulu ve Şehit Mehmet Günenç Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduğunu belirtti. 

1994 yılında Bandırma’dan ayrıldığını, 1999 yılından beri iş yaşamının içinde bulunduğunu vurgulayan Göçmez, “Yaklaşık 25 yıldan beri lojistik sektörünün içindeyim. Çeşitli görevlerde bulunduğum ARKAS’ta, son üç yıldır da CEO (İcra Kurulu Başkanı) olarak görevimi sürdürüyorum” dedi.

ARKAS’ın, Türkiye’nin en büyük ithalat ve ihracat şirketi olduğuna dikkati çeken Göçmez, “Şirketimiz, 1989 yılında kuruldu. Halen 1650 çalışanımız, 54 gemimiz var” diye konuştu.

En büyük özelliğinin gençlere güvenmek olduğunu altını çizen Göçmez’in görsellerle süslediği söyleşisi ilgi gördü.

Göçmez, söyleşisinin sonunda 10 öğrenciye hediye çeki verdi.  ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı