Göbel´e Muhtar adayı oldu

Göbel´e Muhtar adayı oldu

İbrahim Pamukçu doğduğu belde Göbel´e Muhtar adayı oldu.

Susurluk´ta siyasi, ticari ve basın dünyasının önde gelen kanaat liderlerinden İbrahim Pamukçu Göbel beldesinden Muhtar adayı oldu.

Halen Susurluk Belediyesi Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdüren İbrahim Pamukçu´nun siyasi kimliği yanı sıra spor ve basın dünyasında son derece aktif olması Göbel sakinlerinin beldelik vasfı ile birlikte Belediye Başkanlığı konumunu kaybetmesi ardından ilkkez Muhtarlık´a Belediye başkanı sıtandartlarında bir isim Muhtar adayı oldu.

Polis mesleğinden emekli İbrahim Pamukçu´nun özel yaşamında hiçbir zaman göz ardı etmediği Göbel´deki yaşamını Susurluk Belediyesinde Meclis üyeliği yanı sıra Göbelspor Başkanlığı ile taçlandırırken mahalle sakinlerinin umumi arzusu üzerine Muhtarlığa talip oldu.

/resimler/2018-11/14/0042196973213.jpg

"1958 yılında Balıkesir ?de dünyaya geldim. Beş yıl Göbel ilköğretim okulunu, Balıkesir´de Vakıflar Yurdunda yatılı olarak Balıkesir Oruç Gazi Ortaokulunu ve Balıkesir Ticaret Meslek Lisesini bitirdim. Aynı zamanda Son Havadis Gazetesinde Mücahit Muhabir olarak görev aldım.1979-1981 yılında askerlik görevimi tamamladım. Ortaokul ve lise yıllarımda Balıkesir Esnaf sporda gençler de amatör olarak futbola başladım, Susurluk spor genç takımı ve Mustafa Kemal Paşa Tat Kavaklı sporda futbol oynadım."

"Daha sonra askerlik dönüşü İstanbul Florya Polis Eğitim Merkezinde polislik mesleğine girdim. 1983 yılında ilk görev yerim İstanbul Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde Trafik Polisi olarak göreve başladım. Beş yıl İstanbul da görev yaptıktan sonra Şark görevine Kars´a atandım. Şark görevinden sonra Ankara´ya üç yıl sonra da Bursa Emniyet Müdürlüğüne atandım. Görev yaptığım yıllarda Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünü okuyarak 1999 yılında yüksek tahsilimi tamamladım. Bursa´da 17 yıl aralıksız görev yaptıktan sonra kendi isteğimle emekli oldum. Sivil hayata döndüğümde memleketim doğup büyüdüğüm şehre Susurluk Göbel mahallesine yerleştim. Susurluk´ta PAMUKÇU SİGORTA acenteliği açarak halkımıza sivil hayatta esnaf olarak hizmet etmeye başladım. Susurluk Ticaret Odasında Meclis Başkan Yardımcılığı görevine altı yıldır devam etmekteyim. Aynı zamanda altı yıldır Susurluk Tüketici Hakem Heyeti kurul üyesiyim. 2005 yılından bu yana Doğan Haber Ajansı  (D H A) Susurluk muhabiriyim. 2014 yerel seçimlerinde MHP den Susurluk Belediye Meclis üyeliğine seçildim. Halen İYİ parti Susurluk Belediyesi Meclis üyesi olarak görevimin başındayım. 2005 yılından bu yana Göbel Spor Kulübü başkanlığını yürütmekteyim. Gençliğe hizmet etmeyi görev bildim."

"31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Susurluk Göbel Mahallesine hizmete devam diyerek Göbel Mahalle Muhtarı Adayıyım. Muhtarlık görevi hizmeti devam ettirmek için Göbel Mahallesi halkından şahsıma ve azalarıma destek vermelerini istiyorum. İNŞALLAH HAYIRLI BİR HİZMET VEREREK HALKIN YANINDA YAKININDA OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ."

Göbel Mahalle Muhtar Adayı; İbrahim PAMUKÇU



Anahtar Kelimeler: Göbel Muhtar adayı oldu
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli