Gezgin, Başkanlığa getirildi.

Gezgin, Başkanlığa getirildi.

Bir süre önce vefat eden Emin Can'ın yerine, Erdek Fenerbahçeliler derneği Başkanlığına Necati Gezgin getirildi.

Erdek'te Fenerbahçeliler derneği kurucu başkanı ve kongre üyesi Emin Can'ın vefatı ile boşalan başkanlığa Necati Gezgin getirldi.

Ani vefatı ile Erdek'te büyük kayıp olarak sevenlerini üzen Erdek Fenerbahçeliller derneği Başkanı Emin Can'ın vefatı ardından toplanan yönetim kurulu Necati gezgin'i genel kurula dek geçici olarak başkanlık görevine getirdi.

Erdek Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulunda Başkan yardıncısı olarak görev yapan Necati Gezgin, yönetim kurulu içinde yapılan yeniden görevlendirme ardından ilk açıklamasını teşekkür ederek yaptı.

Yeni Başkan Necati Gezgin, "Başkanımız Emin Can'ın beklenmedik kaybı bizi derinden üzdü... Gönüllerimizdeki yeri elbette doldurulmaz, kendisini her daim özlem ve hasretle anacağız, Bu vesile ile Cenazemize bizzat katılan Bandırma, Gönen, Biga, Kemalpaşa, Karacabey, Susurluk dernek başkanlarımız ve yönetim kurullarına, Fenerbahçe Kulüp Başkanımız Sayın Ali Y. Koç'a, Fenerbahçespor kulübüne, Belediye Başkanımız sayın Mim. Hüseyin Sarı'ya, meclis üyelerimize, Erdekspor, teknik kadro ve futbolcularımıza ve cenazemize katılarak üzüntümüzü paylaşan tüm Erdekli hemşehrilerimize sunsuz sevgi ve şükranlarımızı sunarız, iyiki varsınız..." dedi.

Aynı zamanda kongre delegesi olan yeni Başkan Necati Gezgin, Erdek Fenerbahçeliler derneğinin efsane başkanı Emin Can'ın bıraktığı noktadan daha üst noktaya taşımak adına yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte ellerini taşın altına koyup, sosyal projeler üreterek sarı-lacivertli camiayı Erdek'te birlik ve beraberlik içinde tutmanın yanı sıra kongre delege sayılarını arttırma çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.



Anahtar Kelimeler: Gezgin Başkanlığa getirildi.
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli