"Geri Pası"

Zeyyat Saygın, yenilgiyi yorumladı...

 

Sportif Direktör Takunyacıoğlu´nun maçtaki fotoğrafı?

       Gazeteci Arkadaşım, Sportif Direktör Süleyman Takunyacıoğlu´nun İstanbulspor maçındaki görüntüsünü iyi yakalamış? Bu fotoğraf kopyala yapıştır bir kare değilse, işi bilene aslında çok şeyler söylüyor?

       Süleyman düşünceli. Süleyman dalgın, hatta Süleyman bu fotoğrafta endişeli? Liğin henüz başı? Takım 3 maç oynamış? Takım dışarıda galip, içeride teslim?

/resimler/2015-9/20/1337379469582.jpg

 ?TAMAM ANLADIK AMA YANGINA KÖRÜKLE GİTMENİN DE ANLAMI YOK!...?

      Tamam anladık? Liğin henüz başı?Yangına körükle gitmenin bir anlamı yok..Bunu Bandırmaspor sevdalısı olarak biliyoruz ama? Doğrular ve yanlışlar da ıskalanmamalı? Sanki Bandırmaspor´da teknik anlamda iyi gitmeyen bir şeyler varmış gibi gözüküyor? Banko forma giyen Cenk, Serkan kulübede resim çektiriyor? Celal Aras ortalıklarda yok? Süleyman Takunyacıoğlu´nun yüz hatları bana bunu söylüyor?

/resimler/2015-9/20/1347378703019.jpg

     ?KEMAL HOCA KENDİ DOĞRULARINDA ACABA ÇOK MU İNATÇI?...?

     Kemal Hoca belki de kendi disiplinini kabul ettirmeye çalışıyor? Stoper Özgür´de, maç kondisyonu eksik ola sol bek Orkun´da ısrar ederek? B.Oğuz. Talha ve Hacı Mustafa´dan oluşan göbek, zinciri çıkmış bir bisiklet gibi? Yalancı koşular peşinde?Hurşit oyunda gezineceğine sahada geziniyor!.. İsmet Hakkı orta sahadan gelecek hazırlık paslarının umutsuz dilenciliğine çıkmış? Vasat oynamasına rağmen bir tek Murat Uluç var sahada dikine oynamaya çalışan? Rakibinin üzerine gidip gol koridorları açmaya çalışıyor elinden geldiğince? Orta alandan gelip çoğalarak arkadaşlarını arıyor maç boyunca?

/resimler/2015-9/20/1348371826248.jpg

    ?BAHRİ´NİN BİLE HURŞİT´İ GEÇP ORTA YAPTIĞINI GÖRDÜM??

    Maçta boşa çıkıp kendisini arkadaşına gösteren yok?  Bahri Can bile Hurşit´i geçip orta yapmaya çalışıyor? Sportif Direktörümüz Süleyman´ın bakışları bana bunları söylüyor?

   ?PEKİ SIKINTI VARSA SIKINTI NEREDE?..?

   Peki, sıkıntı nerede? Takımı lige iyi hazırlaması, oyunu iyi okuması, takıma canlılık ve ruh getirmesi gereken Kemal Hoca´da mı?

  Takıma maddi anlamda büyük fedakarlıklar yapan   özellikle Başkan ve eli cebine giden yöneticilerde mi?..

     Ödeme yaparken performans ölçümlerini tutturamayan ince ayarlarda mı?

      Yoksa takım sevgisi uğruna kilometrelerce yol yapan ve fedakâr, cefakar taraftarlarda mı?

     Daha daha İstanbulspor maçından sonra Teknik Direktör Kemal Kılıç´a "İstifa etmeyi düşünmüyor musunuz?" sorusunu yönelten yerel basında mı?

    Süleyman Takunyacıoğlu´nun objektife yakalanan yüz hatları bana bu soruları sorduruyor?

    Kemal Hoca´nın yanıtı da ilginç? ?İstifa etmem!? Peki, ne yapacağız Kemal Hoca? Allah göstermesin bu kadar maddi yatırıma karşılık puan kaybetmeye devam edersek bu iş nasıl olacak?

/resimler/2015-9/20/1402364811374.jpg

?YÖNETİM FUTBOLCULARLA BİR TOPLANTI YAPACAKTIR?.?

 Aslında bu soruların cevabı basit? Yönetim Kurulu´nun futbolcularla yapacağı ?Neden-Sonuç? toplantısı Bandırmaspor´u kısa zamanda kendine getirecektir? Haydi, Sportif ve İdari sorumlular görev başına?

  ?SENFONİ METİN´İN KULAKLARI İYİ OLMALI??

Sıkıntı nerede? Kırklareli ve İstanbulspor maçlarında seyrettiğim bireysel yeteneklere sahip Bandırmaspor´un futbol konserlerinden zevk almadım? Gözler bu durumda orkestra şefi Kemal Hoca´ya yöneliyor? Kemal Hoca´nın geç kalmaması lazım? Üstelik Klasik müzikten hoşlana  ?Senfoni? Metin gibi bir yardımcısı varken?

  Kesinlikle telaşa ve paniğe gerek yok? Ancak acil tedbirlerin alınması da kaçınılmaz? Sportif Direktör sevgili arkadaşım Süleyman Takunyacıoğlu´nun resimdeki bakışları bana bunu söylüyor?

 Ne dersiniz. Haksız mıyım? Salı günü Keçiören Kupa maçında şans Bandırmasporumuz´un yanında olsun? Şimdiden bol şanslar?

/resimler/2015-9/20/1402543717952.jpg



kadir
20.09.2015 16:01:38
Ya hoca bunca para verip alınan oyuncuları sen istemedim sanki.kafanızı deve kuşu gibi kuma gömün cok para vererek alınan oyuncular cok değerli oluyor bandırma mızı cocuklar Nerede yazık değilmi onlara kendilerine fırsat verilmiyor cok yazık.yok sayılıyor.istambulsporda yaş ortalaması 22 95 doğumlu oyuncu oynuyordu bizim gençlerimiz nerde oynarlar yenilir diyemiyorum korkuyoruz cok yazık....

amatör
22.09.2015 01:43:15
takım kötü başladı olabilir, lakin düzelirmi o önemli.. sezon başı Süleyman atıp tutuyordu nokta adamları aldım izlediğim adamları aldım kemal kılıç nbizi kesin şampiyon yapar diye demeçler veriyordu şimdi biraz tecrübelenmiştir heralde bu işlerin öle atıp tutmayla konuşmayla olmadığını anlamıştır .. yazmak konuşmak başka icraat başka

Anahtar Kelimeler: Geri Pası
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli