Gençlik Meclisi Ormanlı 'da

Gençlik Meclisi Ormanlı

Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Manastır ve Ballıpınar'dan sonra Ormanlı sahillerinde mıntıka temizliği yaptı.

Sosyal ve Kültürel etkinliklerine çevre dostu mıntıka temizlikleri ile kendilerinden bahsettiren Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Manastır ve Ballıpınar'dan sonra Kapıdağ'ın öbür yüzündeki doğa cenneti kırsal Ormanlı mahallesini gündemine aldı.

Bandırma kent Konseyi Başkanı Serdar Polat'ın da katılım sağladığı Gençlik meclisi Ormanlı safarisinde tatil sezonuna ramak kala plajlarda çevre temizliği yapıldı.

Ormanlı'ya gidilirde Kapıdağ'ın en güzel doğa zenginliği, "Ormanlı şelalesi" görülmez mi? Gençlik meclisinin Kapıdağ'ın saklı zenginliklerini kapsayan gençlik yürüyüşlerini, ziyaret ettikleri kırsal Mahllelerde çevre temizliği ile taçlandırmaları toplum katında da büyük ilgi ve sempati bulmalarınaneden oluyor.

Önceki Hafta Ballıpınar'da gerçekleşen çevre temizliği sonrası Ballıpınar Muhtarı Necmi Sezer ve Ballıpınar sakinlerinin takdir ve teşekkürünü alan Gençlik meclisi bukez aynı sıcaklığı Ormanlı Muhtarı Sezgin Birol ve Ormanlılardan aldılar. 

Ormanlı Şelalesinde bayrak açan Bandırma Kent Konseyi, Gençlik meclisi sıra dışı etkinlikleri yanı sıra yakın coğrafyadaki doğa zenginliklerini keşfetme buluyor. Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, "Gençlik meclisi Ormanlı şelalesi yürüyüşümüz aynı zamanda Ormanlı Sahilinde çevre temizliği ile anlam kazandı.  Turizm sezonu açılırken Kapıdağ yarımadası etrafında sahillerimize yoğun bir şekilde ziyaretçiler gelecek. Ziyaretçilerimizden tek isteğimiz sahillerimizi korumaları. Ormanlı halkımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz." dedi.



Anahtar Kelimeler: Gençlik Meclisi Ormanlı '
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı