Gençlerin internetçi abisi Susurluk’ta

Gençlerin internetçi abisi Susurluk’ta

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Taylan YILDIZ Susurluk’taydı.

Teknoloji denince, gençlerin aklına ilk gelen isimlerden Taylan Yıldız ile birlikte, Teknoloji Üretimini konuştuk.  #Cumhuriyetinyüzü Projesi kapsamında düzenlenen panelde, Susurluklular ve gençlerimiz Taylan Yıldız’ın söylediklerini can kulağıyla dinlediler. 29 Kasım 2022 Salı saat 17:00 da park Düğün Salonunda düzenlenen söyleşi, dinleyiclerde değerli bir etki bıraktı. 

Taylan Yıldız; aynı zamanda kendi youtube kanalında paylaşacağı bir programı da Susurluk’ta, Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ile beraber çekti. Öğrencilere ve her keseye uygun tatlının malzemelerinin Susurluk’ta yetişen ürünler olmasına özen gösterilen çekimlerde, Susurluk Belediyesinin Ata Tohumu projesinden elde edilen buğdayın unu, yine belediyenin tarlalarında yetiştirilen pancardan yapılan pekmez ve Salı günleri kurulan üretici pazarından alınan cevizlerle yapılan un helvası yapımı videosu yakında yotube da olacak. 

Sanat ve Spor kurslarını da ziyaret eden Taylan YILDIZ, Susurluk Belediyesinin çocuklar ve gençlere bu kadar önem vermesini mutlulukla karşıladığını ifade etti. 

Susurluk’u ve Susurlukluları çok seven Taylan YILDIZ yakın zamanda yeni projelerle beraber olacağımızın sözünü de verdi. 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı