GENÇER, ?KAZDAĞI VE MARDA DAĞI´NIN KORUNMASI GEREKİR?

GENÇER, ?KAZDAĞI VE MARDA DAĞI´NIN KORUNMASI GEREKİR?

KAZDAĞI MADRA DAĞI BELEDİYELER BİRLİĞİ´NDEN BAŞKAN GENÇER´E ZİYARET.

 

AYVALIK BELEDİYESİ- Ayvalık Belediyesi´nin de üyesi bulunduğu Kazdağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği üye belediyelerin başkanlarına ziyaret gerçekleştiriyor. Çevreye olan duyarlılığı ile bilinen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´i de ziyaret eden birlik Başkanı Cahit İnceoğlu ve encümen üyeleri birlik çalışmaları hakkında bilgiler aktardılar.

/resimler/2016-1/22/0110577201993.jpg

 Merkezi Edremit´te bulunan Balıkesir, Çanakkale ve İzmir bölgelerinden halen 14 belediyenin üyesi olduğu Kazdağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği (KMBB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit İnceoğlu ve encümen üyeleri Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´e makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Kazdağı ve Marda Dağının tarihi ve kültürel yönden çok önemli olduğunu vurgulayarak her iki dağın da korunması gerektiğini ifade etti.

Kazdağı ve Marda Dağı Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, gerçekleşen ziyarette birlik olarak Kazdağı´nın UNESCO Dünya Mirası Listesine alınması gerektiğini ve bu yönde çalışmalar yapıldığını bildirdi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı