Genç Milli Nazmi

Genç Milli Nazmi

Oynadığı futbol döneminin en iyisi genç Milli Nazmi Yılmaz Zeyyat Saygın'a anlattı.

1964/74 Yılları arasında bölgemizin yetiştirdiği önemli spor adamlarından genç milli Nazmi Yılmaz o yılları arkadaşımız Zeyyat Saygın'a anlattı.
Genç milli Nazmi 1964 yılında Bandırma İdmanyurduspor'da başlayan futbol serüveninin yükseliş aşamalarını hem anlattı, hem de o günleri yeniden yaşadı.
Bandırma'da amatör bir takımın sağ açığı olarak kazanılan bölge şampiyonaları ardından başlayan serüvende önce genç milli ardından  dönemin 1.lig takımı PTTspor 1965 te kuruluşundan sonra 2.lig'de Bandırmaspor, Denizlispor ve Karabükspor'da karıyerini tescilleyen Nazmi Yılmaz11 yıllık furbol yaşamını Etispor'da noktaladı.
Bandırmaspor'un Türkiye kupasında Galatasaray ile 0-0 kaldığı müsabakada forma giyen Nazmi Yılmaz, Yılmaz Yücetürk, Tamer Güney, Erdoğan Tokol, Kadri Aytaç, Sabri Kiraz ve Bülent Giz'in aralarında yer aldığı birçok ünlü teknik adamla çalıştı. Türkiye karmasına seçildiği yıl Beşiktaş'tan transfer teklifi alan Genç milli Nazmi, İstanbul fobisi nedeniyle bu teklifi kabul etmeyerek Denizlispor'a gitmeyi uygun bulduğunu, Ancak Beşiktaş sevgisinin kendisinde hiçbir zaman küllenmediğini itiraf etti.
Söyleşinin sonunda sevdiği renkler siyah beyazlı kulübün bu günkü durumu hakkında da yorum yapmaktan kaçınmayan genç milli Nazmi Yılmaz bakın neler anlattı.
Bu keyifli söyleşiyi izleyin, izletin

 

 



kamil sarı
26.08.2012 14:01:20
sen neymişsin be nazmi abi...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı