Genç bilardocu Ant İşen destek bekliyor

Genç bilardocu Ant İşen destek bekliyor

Bandırma’nın bilardodaki gururu Ant İşen, İspanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bandırma’nın bilardodaki gururu Ant İşen, İspanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bandırma Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki İşen, bilardo U-17 kategorisinde bir kez Türkiye ikincisi, iki kez ise Türkiye üçüncüsü oldu. Halen U-17 kategorisinde, genel klasmanda Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösteren Ant İşen, 24-26 Mart 2024’te, İzmir’de yapılacak Türkiye şampiyonasına katıldıktan sonra 28 Mart-1 Nisan’da, İspanya’nın Murcia kentinde gerçekleşecek Avrupa şampiyonasında, “üç bant” dalında başarılı olmaya çalışacak.

SPONSOR DESTEĞİ GEREKLİ

Türkiye Bilardo Federasyonu, İzmir ve İspanya’da yapılacak şampiyonalar için sadece birinci ve ikinci olan bilardocuların harcamalarını karşılıyor. Üçüncü ve dördüncüler için ödenek vermiyor. 

Genç bilardocu Ant İşen’in anne ve babası kanser hastalığı nedeniyle tedavi altında bulunduklarından aile bütçeleri İzmir ve İspanya’da yapılacak şampiyonalara göndermeye yetmiyor. Bu nedenle Ant İşen’in İspanya’daki harcamaları için hayırsever kişi ve kurumların ekonomik desteğine ihtiyacı bulunuyor. 

Ant İşen, İspanya’ya gidiş-geliş uçak biletlerini sağlayan FBN Bursa Bilardo Kulübü’ne teşekkür ederken, “Eğer bana destek sağlanır ve gidebilirsem İspanya’da ülkemizi ve Bandırmamızı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” dedi.   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: bilardocu destek bekliyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı