Gelemeyen çok şey kaybetti

Gelemeyen çok şey kaybetti

2. Yılında Livatya Hıdrellez Şenlikleri ortamı yıktı geçti.

 

Edirne Romanlarının Hıdrellez coşkusunu ateş´ten atlayıp coşkulu dansları ile Kakava şenliklerine dönüştürdükleri kutlamalar, gelinen noktada ülkegenelinde gezilesi, görülesi etkinlikler arasındaki yerini alırken, Bandırma Belediyesi buyıl 2. düzenlediği Livatya Hıdrellez Şenlikleri ile Kakava´yı gölgede bıraktı.

 

Belediye geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Livatya plajı içine düzenlediği sahne ve konser atmosferini binlerce Bandırma´lılın sıra dışı coşkusunu sahne alan sanatçılarla birlikte yaşamasına zemin oluşturdu.

Belediye Başkanı Dursun Mirza bir günlük eşi Emine Canbaz Mirza ile yerini aldığı etkinlikler gün batımından, gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü.

Livatya Hıdrellez şenlikleri programının sunuculuğu Mega-Star talk showcu  Tuncer yaptı. Tuncer parlement mavisi gökyüzündeki yıldızları Livatya´ya indirdiği muhteşem gecede 30 parça saz eşliğinde Sanatçı Hamiyet, Pop Star Savaş Altınbaş, Bursalı Kobra Murat sahne aldı.

Başkan Dursun Mirza coşkulu kabalıga seslendiği gecenin konuşmasında Bandırma´da toplumsal beklentileri karşılama noktasında hayata geçirdikleri hizmetleri sosyal aktivitelerle destekleyerek Bandırmalılara moral ve motivasyon verdiklerini vurgulayarak "Ülkemiz zor günlerden geçiyor, Birileri kaos ortamı yaratarak insanların sokağa çıkmasını önlemek adına çaba sarf ediyor. Oysa biz bu mihrakların emellerine alet olmayarak hem işimizi, hemde yaşamımızı en üst noktaya yaşayarak sokağada çıkacağız, seyehat te edeceğiz, AVM alış veriş mağazalarına da gideceğiz." dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Gelemeyen kaybetti
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli