Geleceğin Kimyacılarına MKS DevO’dan Burs desteği

Geleceğin Kimyacılarına MKS DevO’dan Burs desteği

MKS DevO Kimya’dan, Üniversite sınavlarında Kimyagerlik ve Kimya Mühendisliği bölümünü kazanan gençlere burs desteği

Türkiye’nin lider organik kimya üreticisi ve bölgemizin kıymetli yatırımlarından biri olan, Bandırma Organize Sanayi Bölgesinin Uluslararası markası MKS DevO Kimya’dan, Üniversite sınavlarında Kimyagerlik ve Kimya Mühendisliği bölümünü kazanan gençlere burs desteği.

Türkiye’nin lider organik kimya üreticisi ve bölgemizin kıymetli yatırımlarından biri olan, Bandırma Organize sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren MKS DevO Kimya, geleceğini Kimyagerlik ve Kimya mühendisliği ile taçlandırmak isteyen gençlere burs olanağı sağlayacak.

MKS DevO Kimya Yönetim Kurulu Başkanı M. Korgün Şengün yaptığı açıklamada, Üniversite sınavlarında tercihini Kimya mühendisliği ve Kimyagerlik olarak kullanan ihtiyaç sahibi gençlerin, yüksek eğitimde karşılaşacakları mali engeli aşmaları noktasında sektörün dinamiği MKS DevO olarak katkıda bulunmak istediklerini, ayrıca burs alacak gençler için staj ve mezuniyet sonrası iş olanağı sağlanacağını açıkladı.

Üniversite sınavlarında Kimya Mühendisliği ve Kimyagerlik bölümünü kazanan ihtiyaç sahibi gençler, eğitim hayatında kendisine yol arkadaşlığı yapacak burs katkısı için (bursistiyorum@mksdevo.com) adresine başvuruda bulunabilecekler.

Burs başvuruları işletme yönetimi tarafından puan ve mali duruma göre tasnif edilecektir.



Anahtar Kelimeler: Geleceğin Kimyacılarına desteği
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı