"Geleceğim" dedi geldi...

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz: “Yıkılan Taş Restoran’ın bulunduğu yeri yeniden Erdek Belediyesi’ne vereyim”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bu hafta içinde ikinci kez Erdek’e geldi.

Yılmaz, önce Erdek Belediyesi’ne gelerek burada kısa bir süre kalıp, Başkan mimar Hüseyin Sarı’dan bilgi aldı.

Yılmaz ve Sarı, daha sonra önce Seyitgazi Tepesi’nden, Erdek Limanı’na genel bir bakışta bulundular. Ardından Narlı ve Ocaklar mahallelerine geçilerek, düşünülen çevre yolu konusunda incelemeler yapıldı.

Yılmaz ve Sarı, daha sonra sahilde, boşaltılan öğretmenevi binasının bulunduğu yere geldiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, kendilerine ait bu bölgede yeni bir düzenleme yapacaklarını belirtti.

Ardından yürüyerek Erdek içine inilip, sahilde, belediyeye ait bölgedeki yat limanı yeri incelendi. Daha sonra Kanava bölgesi gezildi. Bölge gezilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sarı’ya, “Burada Taş Restoran vardı. Onu niye yıktın?” diye sordu. Sarı, “Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Taş Restoran’ı yıkarak, kendisine boş bölge olarak teslim edilmesini istedi. Ben de onun dediğini yaptım” yanıtını verdi. Yılmaz, Sarı’ya, “Bu bölgeyi işletmesi için yeniden Erdek Belediyesi’ne verelim” deyince Sarı, verilirse memnun olacaklarını belirtti.

            SARI: YILMAZ’IN YAKLAŞIMINDAN MEMNUNUM”

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu vurgulayarak, şu değerlendirmede bulundu:

“Sayın başkanın ziyaretinden memnunum. Kendisine, Erdek’in ihtiyacı olan çevre yolunun yapılacağı bölgeyi gezdirdim ve bu yolun, Büyükşehir’in kasasından hiç para çıkmadan karayolları tarafından yapılabileceğini anlattım. Yine yat limanı yapımı konusunda destek istedim. Bu isteklerimize sıcak bir şekilde yaklaştı. Tabii istemek yeterli değil, icraat bekliyoruz.”  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: "Geleceğim" geldi...
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli