Gazi dayanışması

Gazi dayanışması

Balıkesir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hulisi Karakuz, Bandırma Muharip Gaziler derneğini ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Balıkesir Derneği Başkanı Gazi Hulisi Karakuz, Bandırma Muharip Geziler Derneğine gerçekleştirdiği ziyarette il genelinde 2 şube, 2 temsilciliğin bulunduğu Balıkesir'de  16 ilçe'de faaliyette bulunamadıklarının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Karakuz; "Balıkesir ve Gönen'de Dernek kurulumlu şubemiz var, Ayvalık ve Bandırma'da ise temsilcilik ile temsil edilmekteyiz. Dolayısı ile 16 ilçemizde her hangi bir temsilciliğimiz bulunmuyor, aktif olan 4 kuruluşumuz ile temsilciliklerimizin bulunmadığı ilçelerimize de hizmet vermenin çabası içindeyiz." dedi.

Bandırma Muharip Gaziler Derneği Şubesi Başkanı Gazi Necip Şengül ise, şubeler arası koordinasyonun çok önemli olduğunu, özellikle vefatlar dolayısı ile her geçen gün azalan sayılarının, şube ve temsilcilikleri olmayan ilçelerde yaşayan Gazilerin'de en yakın şube veya temsilciliklerle temasa geçerek yaşamsal ritmin son halkasında, birlik ve beraberlik içinde gururla etkinliklere katılıp sağlıklı bir yaşam sürmek olduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: dayanışması
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı