Gazetecilerden erken kutlama

Gazetecilerden erken kutlama

Bandırma gazeteciler Cemiyetinden 24 Temmuz kutlaması

Bandırma ve çevresinde aktif demokratik kitle örgütlerinden Bandırma Gazeteciler Cemiyeti 24 Temmuz Gazeteciler Bayramı öncesinde Erdek´te bir araya geldi.

/resimler/2017-7/20/1400554203864.jpg

Kaan Bingül´ün Başkanlığını üstlendiği Bandırma Gazeteciler Cemiyetinin Erdek buluşmasında Kafkas işletmeleri sahibi turizmci iş adamı Seçkin Arslan ev sahipliği yaptı.

/resimler/2017-7/20/1403178425422.jpg

24 Temmuz Gazeteciler Bayramı dolayısı ile bir araya gelen Bandırma Gazeteciler Cemiyetinin Erdek-Kafkas Motel´deki buluşmasında Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´da hazır bulundu.

/resimler/2017-7/20/1405208740336.jpg

Hoş sobet içinde geçen Gazeteciler Bayramı kutlamasında, mesleki birlik ve dayanışma adına bir arada olan meslektaşlar adına pastayı Başkan Dursun Mirza kesti.

/resimler/2017-7/20/1407192961436.jpg

24 Temmuz Gazeteciler Bayramı kutlamasında dayanışma pastasını kesen Başkan Dursun Mirza,"Saat ve zaman mefrumu gözetmeksizin, kar-kış, yağmur - çamur demeden her alanda toplumu bilgilendirme görevini sürdüren tüm basın camiasının 24 temmuz gazeteciler gününü kutluyorum. Geçmişten günümüze bu görevde emek vermiş, bugün abediyete intikal etmiş tüm değerli basın mensuplarımıza Allahtan rahmet, bugün nöbeti devralmış ve bu mücadeleyi büyük bir inanç ve hoşgörü içinde sürdüren tüm basın mensubu arkadaşlarımın gazeteciler gününü kutluyurum."dedi.

/resimler/2017-7/20/1415029532966.jpg

Bandırma gazeteciler Cemiyeti başkanı Kaan Bingül ise 24 Temmuz Gazeteciler Bayramı dolayısı ile gerçekleştirilen geceye katılma inceliğinde bulunan Başta Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Cemiye üyelerine teşekkür ederken, ulaşamadıkları veya mazeretleri dolayısı ile geceye katılamayan tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler Bayramını kutlayarak, "Sorunlu değil, sorumlu, problem değil çözümün parçası olabilme noktasında, bilgisini, tecrübesini enerjisini yaşadığı çevrenin doğru bilgilenmesine adayan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler gününü kutluyor, ebediyete intikal ederek aramızdan ayrılan meslektaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum."

"Gazetecilik gerçekten meşakkatli meslek, kanaat önderi olarak bilgi ve görgüsü ile toplumu aydınlatırken kendisini harcayan, kendisine ve ailesine yeterince zaman ayıramayan arkadaşların yaşam koşullarını iyileştirmek, yaşadıkları sorunları çözümlemek adına cemiyet olarak elimizden geleni yapıyoruz. Kurumsal çalışmalarımız genişleterek Bandırma´dan sonra Gönen, Manyas, Erdek ve Marmara´da çalışan arkadaşlarımızı da bünyemize dahil ederek bölge çapında beklentilere yanıt vermek istiyoruz."

"Herşeyden önce mesleki rekabetten doğan küçük kırgınlıkları bir kenara bırakarak, rekabetin kalite ile okura yansıyacak daha fazla hada zengin habercilik anlayışı ile tüm meslektaşlarımızı bu çatı altında bekliyoruz. Toplumsal misyon üstlenen cemiyetler kimsenin kişisel tasarrufu altında olmayacağı gibi, bugün biz-yarın bir başkası her kim olursa, seçilerek göreve getirilen kimselere saygılı olup sahip çıkmalıyız. Bu düstur bizi özdediğimiz bekletilere götürecektir." dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Gazetecilerden erken kutlama
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli