Galatasaraylı taraftarlar dernekleri federasyonu İstanbul'da toplandı.

Galatasaraylı taraftarlar dernekleri federasyonu İstanbul

Galatasaray Taraftarlar Dernekleri federasyonunun Galatasaray Ali Sami Yen NEF stadyumu Özhan Canaydın Toplantı salonunda gerçekleşen genel kurulunda Bandırma'dan Adnan Erdan ile Hakan Yücel federasyon yönetiminde yer aldı.

Galatasaray Taraftarlar Dernekleri 7. Olağan Genel Kurulu Galatasaray Ali Sami Yen NEF stadyumu Özhan  Canaydın Toplantı salonunda bugün yapılan genel kurul ile gerçekleştirdi.

Türkiyenin dört bir tarafından gelen delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen genel kurulda Divan başkanlığını Bandırma delegesi Cüneyt Hamdi Yaman yaptı.

Galatasaray Ali Sami Yen NEF stadındaki genel kurulda, Eren CİCİOĞLU başkanlığındaki yönetim kurulu güven tazelerken yeni oluşturulan 14 kişilik federasyon yönetim kurulunda Bandırma’dan 2 isim yer aldı.

Yönetime giren isimler:

Başkan Eren Cicioğlu, Yönetim kurulu Mahir ALPASLAN, Hakan YÜCEL, Mehmet KAYAÇAL, Ahmet TUNCEL, Adnan ERDAN, Doğan ÖNAL, Hüseyin TANRIÖVER, Hakan KAR, Fevzi ERYALÇIN, Erol YAĞCI, Nadi OKUR, Salih YAVUZ, Erkan AKIN ve İlhan GÖKKILIÇ, Denetleme Kurulu üyeliklerinde ise  A.Yücel KURT, İdris AKDOĞAN, Tevfik ÖZEREN Denetleme Kurulu: A.Yücel KURT, İdris AKDOĞAN, Tevfik ÖZEREN yer aldı.

Coşkulu geçen genel kurulda sarı kırmızılı ekibin başarılarını taçlandıracak taraftar desteği için güç birliği sözü verilen genel kurul aynı zamansa Galatasaray TV nin  haber bültenlerinde geniş yer aldı.

Türkiye'nin dört bir yanından sabahın erken saatlerde Galatasaray Ali Sami Yen NEF stadyumuna ulaşan federasyon delegeleri giriş kartlarını alıp genel kurul hazirun cetvelini imzaladıktan sonra ilk olarak 115 yılık geçmişe sahip, yüzlerce kupa ve bu kupaları kazanan efsane Galatasaraılı sporcu, antrenör ve yöneticilerin yer aldığı Galatasaray müzesi ziyaret edildi. Ardından Galatasaray Ali Sami Yen NEF stadyumu sinema salonuna geçen delegeler burada da 115 yıllık efsanenin hangi koşullarda, hangi zorlukları aşarak buraya gelindiğinin belgeselini izlediler.

Federasyon delegeleri daha sonra merhum Başkan Özhan Canaydın toplantı salonuna geçerek 7. olagan genel kurulunu gerçekleştidi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı