Futsal fırtına esti.

Futsal fırtına esti.

Bandırma'da oynanan Futsal Genç Erkekler turnuvasında finalistler belli oldu.

 

2014-2015 Öğretim Yılında,  Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Bandırma'da 16-27 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılan Futsal (Salon Futbolu) Genç Erkekler Müsabakaları büyük çekişmelere sahne oldu.

Erdek ‘ten, Erdek Anadolu Lisesi ve Erdek Anadolu İmam Hatip Lisesinin de katıldığı İlk olarak grup müsabakalarının yapıldığı turnuvada, grup birincileri ve ikincileri çeyrek finale yükselmeyi başardı. Erdek'ten Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Ogün ERDEMİR nezaretinde turnuvaya katılan Erdek Anadolu Lisesi turnuvaya hızlı bir başlangıç yaptı.

İlk maçında Erdek İmam Hatip Lisesi'ni büyük bir farkla 11-3 yenerek, turnuvada iddialı olduğunu gösterdi. İkinci maçında Bandırma İMKB Lisesi'ni de 5-3 yenen Erdek Anadolu gruptan çıkmayı garantiledi.

Son maçına grup birinciliği için çıkan Erdek Anadolu, turnuvanın güçlü rakiplerinden Marmara Çok Programlı Lisesi'ni de 6-4 yenerek büyük bir başarıya imza attı ve çeyrek finale grup birincisi olarak yükseldi. Çeyrek finale yükselen diğer takım ise grup ikincisi olan Marmara Çok Programlı Lisesi oldu.

Grup birincisi olarak çeyrek finale yükselen Erdek Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Ogün Erdemir yaptığı açıklamada; Turnuvaya büyük bir özveri ile hazırlandık. Elimizdeki bütün imkânları son noktasına kadar değerlendirmeye çalıştık. Amacımız sadece başarı değil. Onların sağlıklı ve güçlü bireyler olmalarını istiyoruz. Benim ve okulumun amacı budur. Bundan sonrası için çeyrek final maçlarında ne olur bilemem; ama ben sporcularıma sonuna kadar güveniyorum.” Dedi.

Grupta Oynanan Maç Sonuçları:

ERDEK ANADOLU LİSESİ

ERDEK İMAM HATİP LİSESİ

11 -3

MARMARA ÇPL

BANDIRMA İMKB

10 - 4

ERDEK ANADOLU LİSESİ

BANDIRMA İMKB

5 - 3

MARMARA ÇPL

ERDEK İMAM HATİP LİSESİ

7 - 1

BANDIRMA İMKB

ERDEK İMAM HATİP LİSESİ

7 - 2

ERDEK ANADOLU LİSESİ

MARMARA ÇPL

6 – 4

S ı r a l a m a

BİRİNCİ

ERDEK ANADOLU LİSESİ

İKİNCİ

MARMARA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ

ÜÇÜNCÜ

BANDIRMA İMKB

DÖRDÜNCÜ

ERDEK İMAM HATİP LİSESİ

       

 



Anahtar Kelimeler: Futsal fırtına esti.
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli