Futbol`da İl 3.Oldular

Futbol`da İl 3.Oldular

ENDİSTRÜ TEKNİK MESLEK LİSE FUTBOL TAKIMINDAN MİRZA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ



Balıkesir'de düzenlenen Futbol Turnuvasında kentimizi başarıyla temsil ederek üçüncü olan Bandırma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve futbol takımı yetkilileri, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'yı makamında ziyaret etti.

Bandırma Belediyesi'nin Balıkesir'de düzenlenen Liselerarası Futbol Turnuvasına ulaşım konusunda verdiği desteğe teşekkür amacıyla gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Mirza, okullarımıza her alanda destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Mirza: Bandırma'yı Balıkesir'de düzenlenen Liseler arası futbol turnuvasında başarıyla temsil eden Endüstri Meslek Lisesinin Müdürü Sadettin YANKOL hocama, Beden Eğitimi öğretmeni ve Okul Takımının hocası Tuncer Hocama ve okul takımımızın her iki kaptanı öğrenci arkadaşlarımıza Bandırma'yı iyi temsil ettikleri ve derece aldıkları için teşekkür ediyorum. Bu başarıda asıl pay; okul müdürümüz, hocamız ve öğrencilerimizin. Bizde Bandırma Belediyesi olarak bu sürece imkânlarımız oranında katkıda bulunduk. Onların bu turnuvada yer alması için ulaşım desteği sağladık. Bundan sonrada birçok sportif alanda boy göstererek aynı başarıları tekrarlayacaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Okul takımı öğrencileri Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'ya çiçek takdim ederek verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı