Futbol federasyonundan örnek davranış

Futbol federasyonundan örnek davranış

Kof kapsamında Bandırma da ki 12 Orta Okula futbol malzeme yardımı yapıldı.





Türkiye Futbol Federasyonu, ``Kulüp, okul, futbol`` KOF kapsamında Bandırma`da 12 Orta okula spor malzemesi katkısında bulundu.



Bandırmaspor altyapısının bu sezon TFF programında A-2 kapsamında aktif edilmesi üzerine kategorideki takımlara yapılan uygulama kapsamına Bandırma`da alındı.



Türkiye Futbol Federasyonu,``Kulüp, Okul, Futbol`` projesi KOF kapsamında Bandırmaspor`u pilot takım statürsüne alarak, Bordo beyazlı kulübün altyapısı eli ile Okul takımlarına futbol malzeme yardımında bulundu.

Bandırmaspor altyapı antrenörleri Faruk Ahlatlı ile Mustafa İzgi nezaretinde dağıtımına başlanan malzeme anvanterinde, fosforlu antrenman forması, ayakkabı, furbol topu, Kale ağı ve plastik antrenman araçları bulunuyor.


Bu yıl pilot okul olarak programa alınan  Yaman Egeli, Kor.Gen.Enver Akova, Ahmet Obalı, Cumhuriyet, Ş.Süleymanbey, Vecihibey, Fatih, Ş.Bedir Karabıyık, Ticaret Borsası, Esnaf Kefalet, Marmara ve Bandırma İlk Öğretim okullarına malzeme dağıtımı gerçekleşti.

TFF kanalı ile gönderilen malzemeleri okullara dağıtımını gerçekleştiren Faruk Ahlatlı yaptığı çalışmada projenin Bandırmaspor`u doğrudan bağlamadığını, yani malzeme verilen okulların Bandırmaspor`un altyapısına ``Kaynak`` şeklinde yorumlanmamasını özellikle belirterek, buradaki hedefin U-10 Gençler ligine kadar uzanan arterde futbol festivallerinin oluşturularak Futbol`un tamanına ışık tutulması olduğunu söyledi.

Okullarda  Benden eğitimi öğretmenleri tarafından yetiştirilen futbolcuların amatör lisans tescil etme noktasında özgür hareket etme olanağı bulunduğunu, kesinlikle her çocuğun arzu ettiği takımda oynama gibi bir özgürlüğe sahip olacağının altını çizdi.











Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli