Futbol dünyası onu unutmayacak

Futbol dünyası onu unutmayacak

Sahil efsanesi Erdekspor'un önemli oyuncularından Efkan Cica vefat etti.

Erdek'in sahil efsanesi olarak tribünleri ayağa kaldırdığı 90 lı yılların unutulmaz kramponu Özkan Cica (54) “17 Temmuz 2023 Pazartesi” dün vefat etti.

Evli ve bir çocuk babası Efkan Cica'nın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben, yalı camiinde kılınacak cenaze namazı ardından ilçe mezarlığında ebedi istirehatgahına defnedilecek.

90 yılların unutulmaz ismi Efkan Cica, Erdekspor altyapısında  başlayıp Erdekspor'da devam ettirdiği futbol yaşamını savunmanın solunda sürdürmüştü.

İyi bir savunma elemanı, iyi bir takipçi kişiliği ile kalesinin sol koridorunda “geçilemeyen adam” olarak bilinen Cica, karıyerine bir dönem Çanspor'u da kattı.

Başarılı futbol yaşamını noktalayan Efkan Cica, zaman içinde ihtiyaç duyuldukça kırmızı beyazlı ekip'in yönetim kadrolarında görev aldı ve bilgi, birikim ve futboldaki tekniğini yönetim katında Erdekspor için kullandı.

Efkan Cica, geçirdiği kalp ameliyatı sonrası sağlığına kavuşma noktasında başarılı olamadı. Evinde Akşam saatlerinde hakkın rahmetine kavuşan Efkan Cica, sevenlerini üzdü.

Cica'nın cenazesi öğle namazına müteakıben Yalı Camiinden kaldırıldı. Efkan Cica'nın sevenleri erken saatlerde geldikleri cami bahçesinde, yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Futbol'dan siyasete, Siyasetten, Ticaret'e Erdek'in önde gelen isimlerinin hazır bulunduğu Yalı camii bahçesinde kimler yoktu ki…



Anahtar Kelimeler: Futbol dünyası unutmayacak
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı