Futbol antrenörlerine gelişim semineri

Futbol antrenörlerine gelişim semineri

UEFA belgelerine sahip(UEFA Elit, UEFA A, UEFA B, teknik direktör, profesyonel kaleci antrenörleri), “Sürekli Gelişim Semineri”ne kayıt yaptıracaklar.

UEFA belgelerine sahip(UEFA Elit, UEFA A, UEFA B, teknik direktör, profesyonel kaleci antrenörleri), “Sürekli Gelişim Semineri”ne kayıt yaptıracaklar. Bu belgelere sahip antrenörler, 15 krediyi tamamladıkları takdirde 3 yıl çalışma izni almış olacaklar.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Balıkesir Şubesi’nin yaptığı açıklamada, ayrıca şu bilgiler verildi:

“Futbol antrenörlerinin 15 kredi alma zorunluluğu vardır. bu kredinin 12 Eylül 2021 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. Sürekli çalışma semineri, pandemiden önce her 5 kredi için 100 lira olarak belirlenmişti. TÜFAD Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun aldığı karara göre, seminer ücretleri yarı fiyata indirilmiştir. Toplam 300 lira olması gereken seminer ücreti toplamda 150 liraya indirilmiştir.”

TÜFAD açıklamasında, “Önemli Bilgi” başlığı altında ise şöyle denildi:

“Amatör, Grassrots C, TFF B ve amatör belgesine sahip antrenörlerimiz, ‘Zorunlu Eğitim Semineri’ne kayıt yaptıracaklardır. Bu seminer, daha önceki yıllarda 150 lira olmasına rağmen pandemi nedeniyle yarı fiyata düşürülmüş ve 75 lira olarak belirlenmiştir. Seminer, Online yapılacaktır. Üyelerimiz tarafından bildirilecek telefon numaralarına link gönderilecektir.”



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı