fsm artizan coffee Chocolate Cake açıldı.

fsm artizan coffee Chocolate Cake açıldı.

Kapalı çarşı esnafından Ruşitler kardeşler tasfiye ettikleri Döner işyerini yepyeni bir tasarım ile fsm artizan coffee Chocolate Cake adı altında hizmete açtılar.

Kapalı çarşı esnafından Ruşitler kardeşler tasfiye ettikleri Döner işyerini yepyeni bir tasarım ile fsm artizan coffee Chocolate Cake adı altında hizmete açtılar.

Bandırma’nın istikrarlı küçük esnaflarından Zaim Ruşitler’in girişimci evlatları Çetin ve Suat Kapalıçarşı’nın çift cepheli iş yerlerinden Tadım Döner 1992’den günümüze dek sürdürdükleri ısrarlı mücadelelerini 2022’nin son ayında yepyeni bir değişim ile dizayn ettikleri fsm artizan coffee Chocolate Cake işyerlerini bugün düzenlenen törenle hizmete açtılar.

Açılış öncesi kameralara konuşan Bandırma Lokantacılar odası başkanı Hamit Levent Gürer, yaşanan ekonomik krize rağmen ısrarlı mücadelesini sürdüren Bandırmalı küçük esnafların çevre metropol kentlere nazaran, sağlıklı ürünleri uygun fiyatla satmaya devam ettiklerini, Bandırma piyasasının fiyatlarını yüksek bulunanların çevredeki Bursa ve İstanbul’a gittiklerinde Bandırma’nın fiyat politikasını daha iyi analiz etme olanağı bulacaklarını vurguladı.

Açılışa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur ise tüm olumsuzluklara rağmen mücadele hırsından bir şey kaybetmeyen Bandırma küçük esnafını kutladıklarını, yerel belediye olarak küçük esnafın önünü açma noktasında sürekli çözüm üretme kaygısı içinde bulunduklarını söyledi.

fsm artizan coffee Chocolate Cake’nin açılış duasını yaptıran Tekke Camii İmamı Adem Turan ise kent gündeminin bir numaralı maddesi Bandırma’nın il olması noktasında duacı olunmasını isteyince açılışa katılan konukların yüzlerinde tebessüm oluştu.

İmam Adem Turan, “Biz umudumuzu kaybetmeden duamızı yapalım, inşallah dualarımız kabul olur, Bandırmalıların 100 yıllık il özlemi gerçekleşir.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: artizan coffee Chocolate açıldı.
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı