FLOOR CURLİNG TÜRKİYE 3. OLDULAR

FLOOR CURLİNG TÜRKİYE 3. OLDULAR

GÖNEN, ÖĞRETMEN IŞIL İPEK OTAOKULUNUN FLOOR CURLİNG'DE BÜYÜK BAŞARISI

Gönen’ de akademik anlamda büyük başarılara imza atan liselere giriş sınavında ( 2019 ) Türkiye 1'incisi çıkaran Gönen Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu başarılarını sportif alanda da taçlandırdı.

 Okul müdürü, Mesut Uça yaptığı açıklamada; Balıkesir, Gönen öğretmen Işıl İpek ortaokulu floor curling takımının Türkiye 3'cüsü olduğu müjdesini verdi.

"Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Koordinesinde icra edilen 2021 / 2022 Eğitim Öğretim yılı okul spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen ilçe, il grup ve Türkiye finalleri neticesinde Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu Floor Curling spor dalında Türkiye 3.sü olmuştur.  Bu muhteşem başarı için, başta Türkiye şampiyonu müsabaka Öğrencilerine ve onları çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenleri Tansu Muço, Serap Kaplan desteklerini esirgemeyen ailelerine, müdür yardımcılarıma, tüm öğretmenlerimize, okul aile birliğimize  velilerimize, personelimize ve eğitim öğretim  faaliyetlerimizin tüm paydaşlarına kurumum ve şahsım adına kutluyor  ve teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi. Ahmet Kamil Ilgazlı-Gönen



Anahtar Kelimeler: FLOOR CURLİNG TÜRKİYE . OLDULAR
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı