First Lady sahaya indi

First Lady sahaya indi

Mimar Özlem Sarı, Eşinin yanında yer aldı.

30 Mart`ta yapılacak mahalli seçimler nedeni ile adaylıkları netleşen Belediye Başkan adayları toplumsal tanıtım çalışmalarına ağırlık verirken ilk kez CHP Erdek Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Sarı`nın eşi Mimar Özlem Sarı`da eşinin yanında yer alarak, hem cinsleri üzerinde aktif çalışmalarına başladı.

Özlem Sarı, ziyaret edilen köylerde Büyükşehir ile birlikte imar mevzuatı noktasında aydınlanmak isteyenleri bilgilendirirken, başka bir anlamda da CHP li kadın kadınların aktif çalışmalarına motivasyon katıyor.

Seçim çalışmalarına ilk katılan First Lady olarak adı öne çıkan Özlem Sarı, bu konudaki hassasiyetinin sadece eşine ve parti kadın kollarına destek amacıyla yapmadığını, 10 yıl Belediye Başkan eşi olarak bulunduğu süre içinde de hep halkın için bulunduğunu söyledi.

Sarı, Bunun bir ekip çalışmasından öte, Bir Başkan eşi` nin yaşadığı çevre ile bütünleşmesi anlamına geldiğini söyledi.

Özlem Sarı, normal yaşamında da doğal olarak abartı bulunmadığını, örnek vermek gerekirse pazar alışverişlerini kendisinin yaptığını, Mimar olmasına karşın hiçbir zaman toplum mühendisliğine ilgi duymadığını belirterek evinde aşı`da, işi de kendisinin gördüğünü söyledi.

First Lady, Mim.Özlem Sarı, eşinin Belediye Başkanı olması halinde bu mütevazı yaşantısının değişmeyeceğini, Erdeklerin çok iyi bildiğini 10 yıllık görev sürelerinde bunu herkesin gördüğünü kaydetti.

 



Fahri
7.02.2014 13:24:44
Basi kapali teyzelerle poz vermeyin, yine dini siyasete alet yapiyorsunuz, ayip.

  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı