Fırst Lady´ın elini öptü. Hayır duasını aldı.

Fırst Lady´ın elini öptü. Hayır duasını aldı.

CHP Vekili Ahmet Akın´dan, fırst lady Gülsen Eken Hancıoğlu´na büyük ilgi.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun danışmanı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, toplum bazındaki karşılığının hakkını veriyor.

/resimler/2016-4/25/2236564927814.jpg

 

Milletvekili Ahmet Akın, Ankara bazlı çalışmalarından fıtsat buldukça geldiği seçim bölgesinde dur durak bilmiyor. Binlerce km. yol kat ederek Balıkesir´in en merkezinden, en hücra köşesine ulaşan Akın, Bandırma´da gerçekleştirdiği ziyarette CHP teşkilatının en uzun ömürlü Bandırma ilçe Başkanlarından Merhum Erol Hancıoğlu´nun eşi fırst lady Gülsen Eken Hancıoğlu´nun elini öperek büyük ilgi gösterdi.

/resimler/2016-4/25/2240371338350.jpg

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, "Geçmişi unutmadan geleceği şekillendirirken , toplumsal özgüveni kaybetmemeliyiz. CHP´lilik ruhu da bunu gerektirir, Saygı Değer hanım efendi Gülsen Eken Hancıoğlu´nun Merhum eşi Erol Hancıoğlu Bandırma´da aralıksız 15 yıl ilçe başkanlığı yapmıştır. CHP ve Türk siyaseti adına o yıllarda harcadığı mesai, verdiği mücadele asla unutulmaz. Bugün bizler onların bıraktığı siyasi hareketin mirasçılarıyız." Diyerek Merhum CHP İlçe Başkanlarından Erol Hancıoğlu´nu bir kez daha yad ederken, hayatta olan eşi fırst lady Gülsen Eken Hancıoğlu´na sağlıklı uzun ömürler diledi.

Fırst Lady Gülsen Eken Hancıoğlu ise son derece kibar bulduğu Milletvekili Ahmet Akın´a sağlık ve başarı dileklerinde bulunarak siyasetin, ülke ve ulus adına verilen mücadele olduğunu vurgulayarak "Allah yar ve yardımcınız olsun, Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olarak sizlerden daha çok hizmetler bekliyoruz." dedi.

 

 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı