Fırınlar denetlendi.

Fırınlar denetlendi.

Zabıta Ekmek fırınlarında hijyen ve gramaj denetimi yaptı.

Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından gıda tüketiminin arttığı Ramazan ayında ilçe merkezlerinde faaliyet gösteren ekmek ve unlu mamül imalatı gerçekleştirilen işletmelerde denetimleri hızlandırdı.

/resimler/2016-6/13/2251453569837.jpg

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Kutsal Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşların sağlıklı ve kaliteli, hijyen kurallarına uygun şekilde alışveriş yapabilmeleri için denetimleri sıklaştırdıklarını ifade etti.

Yapılan denetimlerde işletmelerin, genel temizlik ve çalışma ortamlarının hijyenik koşulları ayrıca makine ve araç temizliği, ekmek gramajları, fiyat etiketleri, çalışan personelin çalışma ortamları-kılık kıyafet uygunluğu ile portör muayeneleri de kontrol edildi.

Zabıta Müdürlüğü Denetim ekiplerince yapılan kontrollerde; halkın sağlığına yeteri kadar özen göstermeyen esnaflara gerekli uyarılar yapıldığı ve denetimler esnasında tespit edilen aksaklıklar için işyerleri hakkında gerekli tutanaklar düzenlenerek, tespit edilen aksaklıkların giderilmesi için işyerlerine belirli süre tanındığı belirtildi.

/resimler/2016-6/13/2252233101844.jpg



Anahtar Kelimeler: Fırınlar denetlendi
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı