Festival gibi nişan töreni

Festival gibi nişan töreni

Gönen'in önde gelen işletmelerinden MUTLULAR'ın nişan töreninde Sibel Can sahne aldı.

Gönen’in önde gelen işadamı ve Gönen Ticaret Borsası Başkanı  İbrahim &Ömür Mutlu’nun  sevgili oğulları Mehmet Mutlu  Gönen’in saygın ailelerinden Atilla & Berna Erkoyuncu’ nun biricik kızları Akile Erkoyuncu bir birlerine  söz verdiler ailelerinde verdiği onay ile Sevgi, Saygı ve anlayışla temelini attıkları beraberliği sonuna dek sürdürmeye karar verdiler.

Mutlular Gönen Termal Yıldız Otel Bahçesinde yapılan Nişan töreninde yüzükleri takan Balıkesir Ak Parti Millet Vekili Yavuz Subaşı evliliğin temeli olarak atılan bu yüzükleri bana layık gören Mutlu ve Erkoyuncu ailesine teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi nişan hem onların geleceğinin temeli olacak.  Hem de her iki aileyi de birbirine bağlayan akrabalık köprüsünün temeli olacak.  Mehmet ve Akile’ye bir ömür boyu bir birlerine sadakatle bağlanmalarını dileyerek sizlerin huzurunda takıyor ve iki alyansı bir birlerine bağlayan kurdeleyi mutluluğun bir açılışı olarak kesiyorum hayırlı uğurlu olsun Allah mesut etsin” dedi.

Mehmet Mutlu & Akile Erkoyuncu’nun evliliğe ilk adım attıkları Nişan töreninde sahne alan Türk Sanat Müziği’nin en beğenilen şarkılarıyla dinleyenleri mest eden Sibel Can, hareketli parçalarıyla coştururken, sahne performansı ile de göz kamaştırdı.

 Sibel Can, seslendirdiği "Adını dağlara yazdım" şarkısını kendisini izlemeye gelen binlerce hayranıyla hep bir ağızdan seslendirdi. Sibel Can genç nişanlılara bir ömür boyu mutluluklar diledi.



Anahtar Kelimeler: Festival nişan töreni
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı