FESTİVAL SERGİLERİMİZ BANDIRMA´NIN SANAT YAŞAMINA RENK KATACAK

FESTİVAL SERGİLERİMİZ BANDIRMA´NIN SANAT YAŞAMINA RENK KATACAK

27. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali sergileri, Bandırma´nın sanat yaşamına ışık tutacak.

27. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında birbirinden değerli sanatçıların en nadide eserlerinin yer alacağı festival sergilerimiz, Bandırma´nın sanat yaşamına ışık tutacak.

Fotoğrafçılık sanatının kentimizdeki en önemli isimlerinden biri olan Münip BAYRATAR, festival kapsamında çok özel bir sergiyle Bandırma Belediyesi Kültür Sanat Merkezi Galeri Salonunda sanatseverlerle buluşacak. ?Kuş Gölü Öyküleri? isimli fotoğraf sergisi 26 Mayıs Perşembe saat: 18:30 da açılacak. Diş hekimi mesleğinin yanında fotoğrafçılık kimliğini de barındıran Bayraktar, ?Kuş Gölü Öyküleri? ismini verdiği sergisi hakkında : ?Gün doğumu ile başlar kuşların kutsal senfonisi ve ışık hareketiyle düşsel bir fon oluşturur. Sabah yeliyle su, sazlar, söğütler, uçan ve y üzen canlılar coşkuyla selamlaşır. Uyum ve huzur gezegeni uzanır göz alabild  iğine. Gerçekte fotoğraflanamayacak düşsel görüntüler canlanır ve sonsuza ulaşacak güzellikler oluşmaya başlar. Çalışmalarım her ne kadar düşsel olsalar da kaynakları gerçekleri yansıtan fotoğraflarımdır.? İfadelerine yer veriyor.

Festival afişinin belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen, Prof. Dr. Tevfik Fikret UÇAR, Yrd.Doç. Umut SÜDÜAK, Grafiker Volkan ÖLMEZ, Sanatçı Ekrem KAHRAMAN ve sanatçı Münip BAYRAKTAR´ın jüri üyesi olarak görev aldığı yarışmada sergilenmeye değer görülen 49 afiş, festival kapsamında Bandırmalılarla buluşuyor. 26 Mayıs Perşembe saat: 18:30 da Barış Manço Kültür Merkezi Sergi Salonu´nda afiş yarışması ödül töreninin ardından yarışma afişleri sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.

27. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında sanatseverlerle buluşacak olan tüm sergilerimiz, 26 Mayıs ? 05 Haziran tarihleri arasında ziyarete açık olacak.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli