Fedon`u aratmadı

Fedon`u aratmadı

ICE & SUN beach`ta 14.sanat yılını kutlayan Kağan Yağız yüzlerce tabak kırdı






Şöhreti Körfez ve Marmara`dan sonra Ege ve Akdeniz`e de uzanan Akademik sanatçı Kağan Yağız program yaptığı ICE & SUN Beach`ta 14.sanat yılını kutladı.

Tatil ve Turizm cenneti Erdek`in en otantik eğlence mekanlarından ICE & SUN Beach`ta oturacak saldalye bırakmayan  Kağan Yağız kolikleri sıra dışı gecede felekten bir gece çaldılar.

Ünlü sanatçı Kağan Yağız çok özel gecede dostlarına Yunan müziğinde klasikler sundu.
Özellikle kıvrak Yunan müzikleri ile coşan Kağan Yağız kolikler  sanatçıya ikram ettikleri şampanyalarla sezonun Şampanya ikramı rekorunu kırdı.

Akademik sanatçı Kağan Yağız`ın yüzlerce hatranı ile bireysel telapati kurduğu gecede, Mitelojik atmosfere uygun olarak sahneye getirilen tabaklar, büyük bir intizamla tek tek kırılarak bu anlamda da bir rekor kırıldı.

Gece aleminin yakından tanıdığı Susurluk`lu iş adamı Şeref Beyhan, Yakın dostu Kağan Yağız`ın 14.sanat yılı anısına sahneye gönderdiği tabaklar, işletmenin mutfak stoklarına kıtlık getirdi.

ICE & SUN Beach mutfaklarında tabak tükenince gecenin bir yarısından sonra personel çevredeki işletmelerden emanet tabak buldu.

Akademik sanatçı Kağan Yağız`ın Komşi Yunan`ın miteojik müzikleri ile sahnenin tuzunu atığı gecede, hem oynadı, hemde hayranlarını oynattı.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı