Feci motor kazası

Feci motor kazası

Kavşak ihlali az kalsın can alıyordu

Bandırma´da Kaşif Acar caddesi ile Terziler caddesinin kesiştiği kapalı çarşı kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi ciddi şekilde yaralandı.

Kaza geceyarısından sonra saat 03.oo te meydana geldi. Yusuf Feyzullah idaresindeki 28 AG 084 plaka sayılı motor İnönü caddesinden Kaşif Acar caddesine döndükten sonra eski hastane yönüne sürat yaptı.

Bu sırada Terziler caddesinden gelip Kaşif Acar caddesinden geçerek Atatürk caddesi yönüne seyreden Emre Aktaş idaresindeki 10 T 6417 plaka sayılı ticari taksi, Kaşif Acar´ı geçmek üzere iken motorlu genç zamanlama nedeni ile yolun boş olabileceğini düşünüp sürat yaptı.

Anlık olay karşısında durmaya fırsat bulamayan motor sürücüsü, aynı şekilde yolu kontrol etmeden karşıya geçmek isteyen ticari taksi büyük bir gürültü ile çarpıştı.

Kazada motor sürücüsü düştüğü yerden kaza yerine gelen 112 cankurtaran personeli tarafından alınarak ilk müdahale sonrası Bandırma Devlet hastanesine kaldırıldı.

Feci kazadan büyük bir şans eseri canını kurtaran Motor sürücüsü Yusuf Feyzullah´ın şiddetli çarpışma sonucu ayağının kırıldığı öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Feci motor kazası
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı