Faruk Ahlatlı, Adıyaman FK için çalışacak

Faruk Ahlatlı, Adıyaman FK için çalışacak

Faruk Ahlatlı, Kasım Gökyıldız'ın ülkeye döndükten sonra Adıyaman FK ile anlaştığını ve kendisinin yanında olmasını isteğini belirterek teklifi kabul ettiğini söyledi.

1968 Bandırma doğumlu teknik adam 2.Lig ekiplerinden Adıyamanspor FK'da

Daha önce Bandırmaspor Altyapı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumluluğu ve Yeni Malatyaspor Akademi Ligi U-16 Takım Teknik Sorumluluğu görevlerini de yürüten UEFA ELİT A diplomasına sahip Bandırma'lı teknik adam 2.Lig kırmızı grup ekiplerinden Adıyamanspor FK ile anlaştı.

Ahlatlı, Gana Premier Ligi takımlarından Bechem United, King Faisal ve Ashantigold S.C. takımlarını çalıştıran, UEFA A ve Elit A lisanslarına sahip olan, İngilizce Almanca ve Lehçe dillerini bilen Adana'lı teknik direktör Kasım Gökyıldız'ın yardımcılığını yapacak.

Kasım Gökyıldız'ın UEFA Elit A kursundan arkadaşı olduğunu ve daha önce Gana'da görev yaptığını belirten Ahlatlı, Kasım hocam beni Gana'ya da davet ederek beraber çalışma teklifinde bulunmuştu. Fakat benim gözüme çok uzak geldiği için kabul etmemiştim. dedi.

Süper Amatör Lig ekiplerinden Avşaspor'dan da iyi bir teklif aldığını belirten Ahlatlı, Kasım Gökyıldız'ın ülkeye döndükten sonra Adıyaman FK ile anlaştığını ve kendisinin yanında olmasını isteğini belirterek teklifi kabul ettiğini söyledi. Ekrem NAYAN



Anahtar Kelimeler: Faruk Ahlatlı Adıyaman çalışacak
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı