Farklı tatların adresi

Farklı tatların adresi

Zeytin lokantası, farklı tatların, mükellef sofralara dönüştüğü lokanta

Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Erdek'in yazlık mekanlar kadar şehir merkezi sokak aralıklarında faaliyet gösteren marka işletmeleri var.

Yalı Mahallesi zafer sokak numara 51 de faaliyet gösteren  ZEYTİN LOKANTASI, sadece adını zeytinden almakla yetinmeyip, Erdek'in Kapıdağ yamaçlarından süzülen mis gibi havasında yetişen zeytinlerinden elde edilen ZEYTİNYAĞI ileharmanlanmış ev yemekleri burada mükellef damak tadı sofralara dönüşüyor.

Erdek Zeytin Lokandası öyle sıradan bir lokanta da değil, sıradanlığın dışına taşmış otantik atmosferi ile gerçek bir köy sofrasını andıran ahşap masaları çevreleyen yeşil mısar yaprakları, zeytin fidanları, Kapıdağ'ın öbür yakasından gelen Mor soğan, zeytin ve zeytin yağ çeşitleri satışı ynaı sıra işte o ev yemeklerinin nefis yaprak dolması, Açık besi etlerle harman edilmiş tas kebaplar, fırın köfteler, Arnavut ciğeri, güveçte hazırlanmış yeşil ve kuru fasulye ve aranan çorba çeşitleri dahası mı?.. Yalı Mahallesi Zafer sokak'ta Zeytin lokantasında. 0 535  278 98 21      0 266  835 81 81



Anahtar Kelimeler: Farklı tatların adresi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli