Farkında mısınız?

Farkında mısınız?

Boder, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık gününü kutluyor.

 

  Bandırma Otizmle kardeşlik Derneği Boder, 2 Nisan dünya Otizm farkındalık günü dolayısı ile bir dizi etkinlik programladı.

Boder 2 Nisan farkındalık günü dolayısı ile ilk programını Cumhuriyet alanında gerçekleştirdi. Boder Üyeleri bazı kurum ve kuruluş temsilcileri yanı sıra Belediye Başkan vekili Sami Türkmen´in hazır bulunduğu törende Boder Başkanı Mehtap Akgün anıta çelenk sunumunda ve saygı duruşu ardından günün önem ve mahiyetini içeren bir konuşma yaptı.

Akgün, 2 Nisan Dünya Otizm ile farkındalık günü dolayısı ile bugün 14.oo/17.oo arası Santral Kültür Merkezinde gündeme ilişkin etkinlik, 19.00/21.00 arası ise Barış Manço Kültür Merkezinde Konser düzenlediklerini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Sami Türkmen ise Boder´in kuruluş çalışmaları ile birlikte kısa zamanda önemli yol kat ettiğini vurgulayarak Bandırma´da faaliyette olmasının kent adına şans olduğunu yerel yönetim olarak tüm demokratik ve sanatsal kurumlara olduğu gibi Boder´in çalışmalarına katkı vermekte öncelikli görevleri arasında bulunduğunu kaydetti.

/resimler/2016-4/2/1959541281963.jpg



Anahtar Kelimeler: Farkında mısınız
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı