EY MİRZA!,, 100 TRİLYON SU PARASI NEREDE?

EY MİRZA!,, 100 TRİLYON SU PARASI NEREDE?

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci dün akşam seçim çalışmaları kapsamında Kayacık Mahallesi'nde yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını gece gündüz demeden aralıksız olarak sürdüren Ak Parti İlçe Teşkilatı, Başkan Adayı Recep Şekerci ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte dün akşam Kayacık Mahallesi’nde yapmış oldukları kahve ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşup projelerini anlatıp, mahallenin sorunlarını dinlediler.

Bandırma Belediyesi’nin uyguladığı su fiyatı politikasından dolayı, su fiyatının adeta petrol fiyatı ile yarıştığını dile getiren Şekerci; “Bandırma Belediyesi Türkiye’nin en pahalı suyunu vatandaşa veriyor. 5 yılda %300 zamla vatandaştan yaklaşık 100 trilyon su parası topladınız. Şimdi soruyorum size, bu 100 trilyon ile Bandırma’ya ne yaptınız? Ey Mirza!!. “ diye sordu.

BİR CAMİ İMAMI KADAR BİLE OLAMADILAR,

Devamında Şekerci;”Bandırma’nın ayaklarına pranga vuran mevcut yönetimin elinde “Devlet gibi bir belediye” olmasına rağmen 5 yılda Anıtlar Kurulundan Pazar yeri iznini alamadılar. Aynı izni Tekke Camii İmamı aldı ve camii bu Cuma ibadete açılıyor. Caminin izini ve inşası da dâhil olmak üzere hepsi 14 ay sürdü. CHP’li yönetim bir imam kadar bile olamadı” şeklinde konuştu.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı