Evyapan Ortaokulundan kahvaltı etkinliği

Evyapan Ortaokulundan kahvaltı etkinliği

Evyapan Ortaokulumdan Grand Asya Otel`de sıra dışı kahvaltı.

Bandırma`nın saygın eğitim kurumlarından Evyapan Ortaokulu Okul aile birliği okul çevresinin katıldığı geniş kapsamlı bir kahvaltı tertipledi.

Okul aile birliği tarafından Grand Asta Otel`de düzenlenen açık büfe kahvaltıda elde edilen glirle okulun bilgi işlem ihtiyaçlarını karşılamak arzusunda olduklarını belirten Başkan Öznur Ozar, kahvaltıya konuk olan Milletvekili Namık Havutça`dan da bu konuda destek istedi.

Başkan Öznur Ozar, özellikle hiçbir masraftan kaçınmayarak okul aile ilişkilerini önde tutmak, birlikte hedef ve amaçları birleştirerek Evyapan Ortaokulunu çağdaş eğitim standartında faaliyet göstermesi noktasından ellerinden gelen çabayı ortaya koyduklarını belirterek, kendilerine katkı sağlayan okul yönetimi ve Grand Asya yönetim çevresine teşekkür etti.

Beklenenin üzerinde bir katılımla gerçekleşen açık büfe kahvaltıda imaj ve vizyon katkısı veren Grand Asya kahvaltı seband`ında nerede ise kuş sütü eksikti.

Kahvaltıya katılan CHP Milletvekili Namık Havutça ise yaptığı konuşmada kendisininde eski bir öğretmen olarak eğitim kurumlarının genç dimaları birlik ve bütünlük içinde yetiştirmelerine didkkat çekerek ``İslam ülkeleri içinde birlik be beraberliği sarsılmayan tek ülke Türkiye`dir bunun nedeni ise Atatürk`ün 1923 te attğın sağlam Cumhuriyet temellerinden kaynaklanmaktadır.``Dedi.



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli